1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stille retreat i klostret Castell dAlaro på Mallorca, Spanien | 2. - 23. juni 2024 Vælg 1-3 uger

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Mallorca
Fra:2/6/2024 kl. 08:00
Til:23/6/2024 kl. 08:00
Antal visninger:29

Flere har opdaget den indre ro, man kan få, når man over en kort periode med daglig yoga og meditation kun har sig selv i fokus...Et stille retreat i et gammelt kloster kan betyde en særlig chance for at opleve indre fred og ro. Når vi så samtidig bor oppe på et bjerg som hævet over al stress og støj, langt væk fra trafik og mylder omgivet af den smukkeste skov og natur.

Castell d'Alaro er højt beliggende i godt 800 meters højde med en hel fantastisk smuk udsigt 360 grader rundt og gode faciliteter for vandring i den skønne natur. 

Vi dyrker yoga på den skønneste udsigtsterasse, hvor vi mediterer i solopgangen og starter dagen med lyden af morgenens første fugle, insekternes summen og fårenes klokker i baggrunden med et særligt stille program af meditativ yoga inspireret af de 5 tibetanere - om eftermiddagen mere yin-inspireret - alt sammen med fokus på afslapning, fordybelse og nærvær.

Kurset består af 4 timers daglig undervisning i meditativ yoga og meditation fra mandag til morgenyoga lørdag. Derudover byder yogaretreatet på dagens pranayama som hjemmeopgave, hvor man i løbet af dagen finder en plet i naturen og udøver den sammen med meditation og tilstedeværelse i nuet - og her i den skønneste natur.

Lysten til at trække vejret dybere og til at lytte til de forskellige fugle opstår helt automatisk og vi ser og hører alt ligefra kæmpe munkegrippe, falke, ravne, og høge til små musvitter og andre fugle, som vi kender hjemmefra. Mellem yogatimerne forlænges tilstanden at være hjemme i sig selv selvom man nu går rundt ude i naturen eller sidder under et oliventræ og skriver dagbog. Alt handler om nærvær og om at gøre kun én ting ad gangen, men til gengæld 100 %. At mærke koncentration er vejen til meditation. Og at fornemme hvert åndedrag er healende på dette vidunderlige sted...

Vi vil i løbet af ugen på Castell d'Alaro være i stilhed (mauna) fra mandag aften til lørdag efter morgenyoga. 

Det kræver ingen særlig baggrund at deltage i yogaretreatet, blot en lyst til at slappe af og fordybe sig med masser af yoga og meditation.

*******************************************************

** KLIK HER FOR MERE INFORMATION SAMT TILMELDING ***

*******************************************************













 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger