1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Infoaften ang. Bali retreat om yoga og selvudvikling

Arrangør:Kisser Paludan
Placering:2100 København Ø
Fra:1/12/2015 kl. 18:00
Til:1/12/2015 kl. 19:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:617

Kom om hør om Bali retreatet, der kombinerer yoga og selvudvikling. På programmet er nærvær, indre ro, selvværd og at finde dit særlige potentiale - din egen livsvej.  

Retreatet afholdes op til påsken 2016 og varer 6 dage. Vi bruger Balis fantastiske rigdom af natur som en del af kurset. Der vil være undervisning i gode lykke-vaner, øvelser og refleksioner, meditationer i naturen, loven om tiltrækning, mindfulness, yoga og massage.

Charlotte Sørensen, en tidligere deltager, har bl.a. sagt: Vi arbejdede med os selv, i en lille intens og tryg gruppe på 6 mennesker, gennem meditation, enneagram, yoga, og ad andre veje til indsigt. Fik virkelig åbnet øjnene for nogle ting, jeg end ikke anede, jeg havde brug for at arbejde med. Ikke mindst fik jeg overflod af redskaber og muligheder for arbejde med det der skal til, for at jeg kan leve som det menneske jeg er, og ønsker at være. 

Dette er et særligt retreat, der kombinerer yoga, selvudvikling, mindfulness og selvforkælelse i smukke luksuriøse rammer. Kom og hør mere, og find ud af hvordan du kan leve op til dit fulde potentiale. 

Infomødet afholdes tirsdag den 1 december fra 18 - 19 hos EmpowerHouse på Indiakaj 10 2. sal, 2100 København Ø 

Læs mere om mig og tidligere retreats på www.paludanempower.dk 

Jeg glæder mig til at se dig

Kærligst
Kisser Paludan


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger