1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

URBAN YOGA & WELLNESS RETREAT LISSABON 5.-8. maj 2016

Arrangør:Ann Benedikte Hansen (www.annbenedikte.dk)
Placering:Lissabon
Fra:5/5/2016 kl. 16:00
Til:8/5/2016 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1127

Træk stikket i en forlænget weekend hen over Kristi himmelfartsferien 5. til 8. maj 2016 og få den enestående mulighed for at kombinere et vidunderligt Yoga & Wellness Retreat med en tur til det smukke Lissabon.

Retreatet er den ideelle weekend for dig, som har brug for en lille pause fra hverdagen og vil forkæle dig selv med yoga, restorative wellness behandlinger, sol og dejlig mad.  Retreatet vil finde sted på det hyggelige yoga studio Little Yoga Space beliggende på en stille gågade centralt i Lissabon. 

Byen ligger ved Tejo-flodens udmunding i Atlanterhavet og er en af de smukkeste storbyer i Vesteuropa. Lissabon er en fantastisk by, der har det hele. Her finder man masser af gode restauranter for den gourmetinteresserede, smuk arkitektur og flotte museer til den kunstinteresserede, shopping og cafeliv - eller tag en tur ud til Lissabons naturskønne omegn med kridhvide sandstrande og det idylliske bjerglandskab med historiske eventyrslotte i Sintra, som kun er at finde under en times togtur væk.

OBS: Dette retreat vil være et lille, eksklusivt et af slagsen med plads til max 9 personer- så skynd dig at booke din plads idag!

​Prisen for yogaundervisning er i alt 2500 kr. pr. person og inkluderer 12 timers undervisning af to erfarne, højt kvalificerede yogalærere. 

Du køber selv din flyrejse og hotel; på den måde kan du selv sammensætte dit ophold som du helst vil have det. ​Du vil opleve at få meget for pengene i Lissabon og der findes mange muligheder uanset pris; alt lige fra hyggelige hostels til luksus hoteller - så kom et par dage før, tjek ind på dit favorit hotel og udforsk byen og dens smukke omegn!

Læs mere her: http://lisbonwellnessretreat.weebly.com/

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger