1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og sparejse til Kroatien - pris fra 6.997,-

Arrangør:Kira Løve
Placering:Kroatien, Brela
Fra:3/9/2016 kl. 14:15
Til:10/9/2016 kl. 20:05
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1053

Yogarejse til smukke Kroatien

Rejs med yogalærer Kira Løve til Kroatien. Vi bor i den lille by Brela, som er omgivet af pinjetræer, der vokser op ad skråningerne mod Biokovo-bjergene. Vender du blikket mod Adriaterhavet, ser du azurblåt vand og øer som Hvar og Brac i den dalmatiske skærgård. Det bliver en skøn uge med masser af yoga, afslapning, natur, spa og hyggeligt samvær.

Hotellet

Bluesun Soline er et 4-stjernet hotel, der ligger i grønne omgivelser på en skråning ud til havet. Her kan du nyde den smukke udsigt over havet og bjergene. Nedenfor hotellet løber den hyggelige og populære strandpromenade, som du kan gå langs for at komme til havnen i Brela.

Yogalærer på rejsen - Kira Løve

Din yogalærer på rejsen er Kira Løve, indehaver af My Yoga Studio i Charlottenlund. Kira har beskæftiget sig med yoga i 15 år. Kira er uddannet af nogle af de mest anerkendte yogalærere rundt om i verden og uddanner i dag selv yogalærere. Da Kira har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist mere end 5000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

Yogaundervisningen

På rejsen vil Kira undervise i en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i hatha yogaen. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk, samt smagsprøver på kundalini yoga og guidede meditationer, om eftermiddagen. Undervisningen foregår som gruppetræning på stranden eller på terrassen med smuk udsigt over vandet.

Undervisningen giver mulighed for fordybelse i yogaen. Du vil lære, hvordan du kan anvende de fem elementer (jord, vand, ild, luft og æter) til at skabe balance i krop og sind – ikke bare når du er på yogamåtten, men endnu vigtigere når du er alle andre steder. Undervisningen tilpasses din krop og tager afsæt der, hvor du er lige nu. Medbring yogamåtte og tæppe.

Læs mere om Kiras yogabaggrund og tilgang til yogaen på: http://myyoga.dk/my_story.php

Afslapning og udflugter

Rejsen er en mulighed for at få yoga, afslapning, naturoplevelser og hyggeligt samvær i én pakke – hvad enten du rejser alene eller med andre, og om du er begynder eller øvet. På rejsen er der mulighed for at deltage på udflugter, så du kan komme rundt og se områdets seværdigheder og det smukke landskab.

Vi flyver direkte fra København

Afrejse fra København 3/9 kl. 14:15, ankomst til Split kl. 16.45.
Hjemrejse fra Split 10/9 kl. 17.35, ankomst i København kl. 20:05.

I rejsens pris indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yoga 2 x dagligt a 1,5 time (med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen)

Pris pr. person 6.997,-

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 1.000,- (Alternativt kan du blive sat sammen med en deltager af samme køn).
Tillæg for halvpension: 400,-

Få en smagsprøve på yogaundervisningen

Hvis du ønsker en smagsprøve på yogaundervisningen på rejsen, inden du tilmelder dig, aftal tid på kira@myyoga.dk og kom forbi Charlottenlund til en yogaklasse. Benyt også denne e-mailadresse, hvis du har spørgsmål til turen.

Kira underviser på yogarejser 3-4 gange om året og har dermed god erfaring med at tage grupper med på disse ture.

Tilmelding

Tilmelding til rejsen kan foregå direkte på: http://www.spies.dk/sport/yogarejse-kira-loeve eller ved at skrive til kira@myyoga.dk. Yogarejsen er arrangeret i godt samarbejde med Spies Rejser.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger