1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie til Andalusien

Arrangør:Dyssekilde Yogacenter
Placering:Andalusien
Fra:2/10/2016 kl. 08:00
Til:9/10/2016 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:875

Molino del Rey ligger midt i bjergenes storslåede natur og der løber en lille rislende kilde gennem stedet, hvor du kan hente dit drikkevand. Stedet er bygget ind i klipperne og der findes to grotter, hvor du kan meditere. Der er også mulighed for at gå i sauna og i swimmingpool.
Om foråret findes der modne appelsiner over alt, og du kan også plukke dine egne avokadoer, mandler, når du går ture i bjerglandskabet. Maden er sund og vegetarisk. Stedet er af Yoga Magazine kåret til et af europas bedste retreats.

Vi har en tidlig morgenklasse efterfulgt af en god brunch. Eftermiddagen er fri efterfulgt af en tidlig aftenklasse inden aftensmaden.

Kurset er åbent for alle med lyst og mod på at udforske yogaens enestående potentiale for selvindsigt og transformation. Undervisningen tilrettelægges for elever med både lidt og meget erfaring med yoga.

Karina Helsted Moe: er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut og yogalærer.

Pris:
* 605 euro (ca. 4930 kr.) for kost og logi (dobbeltværelse) og 175 euro i enkeltværelsestillæg, pengene betales direkte til hotellet ved ankomst.
* 3000 kr. for undervisningen, som du betaler ved tilmelding på webshoppen her
*Du skal selv købe dine flybilletter som du lige nu kan få til 1160 tur/retur inkl. bagage. Flytider: Udrejse 2/10 kl 15:50 og hjemrejse 9/10 kl. 15:10 igennem Vueling Airlines
* Derudover skal du beregne penge til transport til og fra lufthavnen (vi plejer at gå sammen 4 personer, som lejer en bil for hele ugen). 

Vi flyver samlet dertil, men du er også velkommen til selv at købe flybilleter. 

Læs mere her

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger