1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ego versus intuition

Arrangør:Ulla Upma Kaur Steen
Placering:Studio Nia, Suomisvej 2, Frederiksberg
Fra:27/2/2016 kl. 13:30
Til:27/2/2016 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:645

Vi lever i en overstimuleret verden, hvilket gør det vanskeligt for mange mennesker at kunne skelne mellem ego og intuition. Intuition skal inviteres, hvorimod ego´et og dets loyale følgesvend frygt, ofte kommer uinviteret og “overruler” den blide eftertænksomme “no-nonsense” stemme fra hjertets spirituelle intelligens.

Her handler det ikke om IQ eller eksamenspapirer, men om at få adgang til den eksistentielle og indre dimension, vi alle rummer.

Finder vi en balance mellem hjerne og hjerte, vil vi begynde at bevæge os mod et mere helstøbt liv, både helbredsmæssigt og socialt. De kortsigtede, overfladiske og selvcentrerede beslutninger, brænder ofte broer bag os, hvorimod  intuitive beslutninger oftest er mentalt og fysisk inspirerende, både for dig selv og dine omgivelser.

Hvem har ikke ofte stillet sig selv spørgsmålet: “Hvorfor lyttede jeg ikke til min første indskyldelse – så jeg havde ikke stået her i dag”? Eller som “Den lille prins” af Antoine de Saint-Exupéry siger: “Det væsentlige er usynligt for øjet, kun med hjertet kan man se rigtigt”

Vi vil denne lørdag arbejde med Kundalini yoga dels gennem kriya´er der styrker intuitionen og meditationer der vender blikket indad og lukker op for hjertet.

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk

Pris: kr. 400,- incl. the og sund snack


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger