2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og sparejse til Madeira

Arrangør:Kira Løve
Placering:Madeira, Ponto do Sol
Fra:31/10/2016 kl. 08:00
Til:7/11/2016 kl. 18:50
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:821

Yogarejse til smukke Madeira 

Rejs med Kira Løve til Madeira d. 31. okt. til d. 7. nov. 2016, hvor en uges yoga-retreat med havet som kulisse, venter dig. På rejsen oplever du mageløse udsigter, bratte klippeskråninger, frodig natur, rislende levadaer og masser af yoga under åben himmel. 

Hotelinformation

Vi bor på Estalagem da Ponta do Sol - et lækkert designhotel i smukke omgivelser i Ponta do Sol vest for Funchal. Estalagem da Ponta do Sol er beliggende på en klippeskråning med flot udsigt over Atlanterhavet. Bag hotellet ligger der bjerge med små maleriske huse og bananplantager i terrasser. Længst ude på klippen finder du hotellets lækre infinitypool med solterrasse og poolbar, hvor du kan sidde og nyde solnedgangen.

Yogalærer på rejsen - Kira Løve

Din yogalærer på rejsen er Kira Løve, indehaver af My Yoga Studio i Charlottenlund (www.myyoga.dk). Kira har beskæftiget sig med yoga i 15 år. Kira er uddannet af nogle af de mest anerkendte yogalærere rundt om i verden og uddanner i dag selv yogalærere. Da Kira har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist mere end 5000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

Yogaundervisningen

Der vil være yoga to gange dagligt kl. 8.00-9.30 og kl. 17.00-18.30, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Undervisningen vil give mulighed for fordybelse i yogaen. Du vil primært opleve hatha yoga og smagsprøver på Kundalini yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk, samt guidede meditationer, om eftermiddagen. Fokus vil være på at skabe øget nærvær samt indre ro og balance i krop og sind. Undervisningen tilpasses din krop og dine behov. Medbring yogamåtte. Alle kan deltage. Undervisningen vil foregå udendørs på taget af byens gamle og rustikke biograf med udsigt over havet og byens tage (se det nederste af de 3 billeder).

Læs om Kiras yoga bagrund og tilgang til yogaen på: http://myyoga.dk/my_story.php

Afslapning og udflugter

Rejsen er en mulighed for at få yoga, afslapning, naturoplevelser og hyggeligt samvær i én pakke – uanset om du rejser alene eller med andre, og om du er begynder eller øvet. Der er gode muligheder for at tage på udflugter i løbet af ugen. Det kan fx være vandreture og/eller en tur til den smukke by Funchal. Det er 8. gang Kira tager en yogagruppe med til Madeira og du kan derfor få masser af tips og informationer om øen på rejsen.

Madeira har et skønt lunt klima året rundt. I november måned kan du forvente omkring 20-21 grader i dagtimerne.

Vi flyver direkte fra København

Afrejse fra København 31/10 kl. 08.00, ankomst til Madeira kl. 11.45.
Afrejse fra Madeira 7/11 kl. 12.55, ankomst i København kl. 18.50.

Pris pr. person 7.298,-

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad
  • Seks dages yogaprogram

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Pris pr. person i eneværelse: 10.178,- (Alternativt kan du blive sat sammen med en deltager af samme køn).

Maks. plads til 16 deltagere på denne rejse - hurtig reservation anbefales. Pr. 24/2-2016 er halvdelen af pladserne booket. Status opdateres ikke løbende.

Få en smagsprøve på yogaundervisningen

Hvis du ønsker en smagsprøve på yogaundervisningen på rejsen, inden du tilmelder dig, så aftal tid på kira@myyoga.dk og kom forbi Charlottenlund til en yogaklasse. Benyt også denne e-mailadresse, hvis du har spørgsmål til turen. 

Tilmelding

Tilmelding til rejsen kan foregå direkte på: http://www.spies.dk/sport/yogarejse-kira-loeve-madeira eller ved at skrive til kira@myyoga.dk. Yogarejsen er arrangeret i godt samarbejde med Spies Rejser.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger