2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

WEEKEND SOMMER RETREAT

Arrangør:Kathinka Søndergaard & Gaya Cph
Placering:Skælskør
Fra:10/6/2016 kl. 16:00
Til:12/6/2016 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:653

Dagene på dette retreat vil indeholde massere af Yoga & Meditation en workshop om Ayurveda, tid til stilhed og refleksion, udendørs Hottub samt god vegetarisk mad fremstillet af lokale økologiske råvare.

Retreatet bliver afholdt i naturskønne omgivelser på Villa Fjordhøj som er en over 100 år gammelt familie villa der idag er kursus og kursted.

Til huset er der en stor have hvor yogasalen er placeret med kig ud til fjorden gennem de store panorama vinduer. Haven har et elverbad som er et brændeopvarmet hottub som vil blive klargjort til os i den periode vi er i stilhed lørdag. I direkte forlængelse af haven forbinder en lang badebro fjorden til dette skønne retreatspot.

Villafjordhøj er et kursted og det vil være muligt at tilkøbe behandlinger under retreatet.

‘På dette weekend Retreat vil vi tage et langt skridt ud af hverdagen for hurtigt at komme tilbage igen med følelsen af at have været langt væk og have koblet fra’

Dette retreat er for dig
der har lyst til at fordybe dit kendskab til yoga og din egen yogapraksis. For dig der gerne vil arbejde med stilhed. For dig der gerne vil have et kort afbræk hvor du kan recharge inden din sommerferie med familien. For dig der gerne vil vide noget om Ayurveda eller for dig der gerne vil kombinerer din yoga og meditation med behandlinger.

Der vil på dette retreat samlet blive undervist ca 8 timers yoga, ca 5 timers meditation samt en workshop på 2,5 time. Workshoppen vil være en blanding af yoga, meditation og foredrag/samtale om ayurveda og vil tage udgangspunkt i hvordan ayurveda ser på det at leve et liv i balance.

Hvorfor stilhed når man er på retreat?
Vi tager på retreat for at nærer os selv og måske afstikke nye retninger i vores liv. Praksis i stilhed fasciliterer i særlig grad den process så derfor vil noget af lørdagen foregår i stilhed.

Stilheden er frivillig men det forventes at de andres stilhed respekteres.

Underviseren
Kathinka Søndergaard er uddannet yogalærer og ayurvedisk behandler med flere års praksis af buddhistisk meditation bag sig. Kathinka er indehaver af behandlerstedet Gaya Cph i Ordrup.

Du kan finde mere information om retreatet, priser og tilmelding her

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger