1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Lakshmis Hemmeligheder, Yoga retreat for kvinder.

Arrangør:Mokshayoga.dk, Yoganesh.dk
Placering:Cirali, Tyrkiet
Fra:9/4/2017 kl. 15:00
Til:15/4/2017 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:907

Lakshmis Hemmeligheder, yogini retreat i Cirali, Tyrkiet.

På dette retreat for kvinder kan du forvente masser af styrkende og vitaliserende yoga. Vores praksis er glædesfyldt og uhøjtidelig og du vil opleve at blive stærkere og mere smidig i løbet af ugen.

Du kan forvente både hyggeligt samvær og perioder med stilhed for ro og reflektion. Vi vil vandre sammen i stilhed og opleve samhørigheden med hinanden og med den underskønne natur i Cirali.

Vi vil beskæftige os med det at være kvinde, i relation til naturen og verden omkring os. Derfor kommer vi ind på betydningen af vores cyklus og månens indflydelse på os og hvordan vi finder balance. Og vi vil lære selv- abhyanga (oliemassage) for at få den mest strålende flotte hud og berolige sindet.

At drage omsorg for dig selv vil booste dit selvværd og din livsglæde, så du kan være den bedste version af dig selv, overfor dig selv og overfor dine nærmeste og andre mennesker i det hele taget.

Du vil ikke kunne forestille dig et smukkere og mere frodigt sted end Cirali i foråret. Leg med yoga, hop i det krystalklare hav, spis sund mad, nyd livet. At være være i Cirali, Tyrkiet, er et retreat i sig selv.

Retreatet undervises af Signe Rasmussen og Senay Jensen. Begge er uddannede ved Hamsa Yoga Studio i 2012 og har siden fordybet sig i at praktisere og undervise i yoga.

Signe underviser til dagligt ved Hamsa Yoga Studio i Aarhus.

Senay underviser på Vejlefjord Hotel og på Nordfyns Højskole.

Signe er også uddannet sygeplejerske og Senay er uddannet i kunsthistorie.

Læs mere: https://www.mokshayoga.dk/lakshmis-hemmeligheder

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger