1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie til solrige Fuerteventura

Arrangør:Kira Løve
Placering:Costa Calma, Playa de Sotavento
Fra:19/1/2017 kl. 07:00
Til:26/1/2017 kl. 18:20
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1395

Yogaferie til solrige Fuerteventura - januar 2017

Rejs med yogainstruktør Kira Løve til Fuerteventura. Vi bor direkte på Fuerteventuras bedste strand, Playa de Sotavento, i et beskyttet naturområde, og dyrker hver dag yoga på den lange, brede og kridhvide sandstrand. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris. Glæd dig til en skøn uge med masser af yoga, afslapning, natur, spaforkælelse og hyggeligt samvær.

Hotelinformation

Melia Gorriones er et flot All Inclusive-hotel med en perfekt beliggenhed på Fuerteventuras bedste strand. Hotellet har et voksenområde med dejlige balisenge i Gabi Club samt en skøn spaafdeling med sauna, dampbad, opvarmet jacuzzi og forskellige behandlinger (mod betaling).

Instruktør på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Kira Løve, indehaver af my yoga studio i Charlottenlund. Kira har beskæftiget sig med yoga i 16 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner Kira selv yogalærere, og da hun har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 5000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen. 

På rejsen vil Kira undervise i en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i hatha yoga. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk samt smagsprøver på kundalini yoga og guidet meditation om eftermiddagen. Undervisningen foregår som gruppetræning på stranden med smuk udsigt over vandet.

Undervisningen tilpasses din krop og dine behov, giver mulighed for fordybelse i yogaen og tager afsæt i, hvor du befinder dig lige nu. Medbring yogamåtte og tæppe.

Rejsen er en mulighed for at få yoga, afslapning, naturoplevelser og hyggeligt samvær i én pakke – hvad enten du rejser alene eller med andre, og om du er begynder eller øvet.

Læs mere om Kiras tilgang til yogaen her: http://www.myyoga.dk
 

Vi flyver direkte fra København

Afrejse fra København 19/1 kl. 7.00, ankomst på Fuerteventura kl. 11.15.
Hjemrejse fra Fuerteventura 26/1 kl. 12.15, ankomst i København kl. 18:20.

Pris pr. person 8.457,-

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • All inclusive
  • Yoga 2 x dagligt a 1,5 time (med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen)

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: 1.150,- (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en deltager af samme køn). Tillæg for havudsigt: 500,-.

Rejsen er arrangeret som en del af et godt samarbejde mellem Kira Løve & Spies Rejser. Spies gør det de er bedst til - at arrangere rejser, Kira gør det hun er bedst til - at undervise yoga. Og samtidig er det gjort det nemt for dig - alt hvad du skal gøre er at booke rejsen på: http://www.spies.dk/sport/yogarejse-fuerteventura, pakke kufferten og møde op i lufthavnen.

Skriv til kira@myyoga.dk, hvis du har spørgsmål til rejsen. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger