Udstyr

Yogamåtter

Yoga Tasker

Yogasæt

Diverse udstyr

Meditation

Pilates & Fitness

Træningsbolde

ToeSox

Sandaler

Gravide

DVD træning

Yogatøj

Satya Smykker

Glad Krop

TILBUD

GAVEKORT

Livsstil

Bøger

Yoga Food

Ayurveda

Kropspleje

Pukka Te

Yogi Te

Feng Shui

Duft og røgelse

Inspiration

Børn i balance

Artikler

Om yoga

Yogastilarter

Guide til måtter

Guide til genbrug

Om pilates

Mindfulness E-bog

Ayurveda E-bog

Feng Shui E-bog


ayurveda

GRATIS E-bog om Ayurveda med yoga øvelser. Hvilke øvelser passer til netop din kropstype? Modtag den her og nu. Se mere her...

 
Antal varer i kurv: 0
Pris i alt: DKK 0,-
Se din kurv

Satya Jewelry Halskæder

Blue Topaz Onwards NecklaceBlue Topaz Onwards Necklace

Ganesha står for den, der fjerner forhindringer og fremmer succes. Lotusblomsten symboliserer nye begyndelser og uendeligt potentiale. På denne smukke halskæde er det det nærmest legesyge ganesha-vedhæng, der fanger øjet. Det understreges af den fantastiske blå topas, der symboliserer visdom, kommunikation og kærlighed, og akvamarinen, der står for ro, mod og fred. Halskæden passer til enhver lejlighed.

Halskæden er fremstillet af forgyldt messing, måler ca. 60 cm, og leveres i smuk gaveindpakning.

DKK 899


Antal


Gold Resonate NecklaceGold Resonate Necklace

Ganesha – guden for styrke og mod og den, der fjerner forhindringer.

24 karat forgyldning på messing.

DKK 385


Antal


Affirmation NecklaceAffirmation Necklace

Hver dag er en velsignelse! Denne smukke himmelblå topas-zirkon glitrer og glimter gennem et åbent hamsa-vedhæng. Kanten af vedhænget er dekoreret med ’prikker’ og matcher selve kæden perfekt. De blå topas-zirkoner opfordrer til kommunikation og forening, mens hamsa repræsenterer beskyttelse og velsignelse. Halskæden er fremstillet af forgyldt messing.

DKK 695


Antal


Green Onyx Reflections MalaGreen Onyx Reflections Mala

En mala er et traditionelt værktøj til bøn og eftertænksomhed, og den har været en del af Satya Jewelry-kollektionen siden begyndelsen. Halskæden har angel-sten på en håndknyttet silkesnor med en blød kvast i bunden. En lotusperle og en indfattet smaragd forbinder kvasten til bedekransen med perler. Lotusblomsten symboliserer nye begyndelser og uendeligt potentiale, mens grøn onyx symboliserer jordforbindelse, vejledning og lindring.

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler ca. 90 cm.

DKK 1615


Antal


Smokey Topaz Coronet NecklaceSmokey Topaz Coronet Necklace

En kæde med struktur giver denne smukke halskæde med tre vedhæng en ekstra dimension. Den smukke, røgfarvede topas giver designet jordforbindelse og symboliserer velstand og fremgang. Hamsa velsigner og beskytter mod negative energier, og Om er universets hellige lyd.

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler ca. 45 cm.

DKK 770


Antal


Gold Smokey Topaz Lotus Mala - ReflectionsGold Smokey Topaz Lotus Mala - Reflections

En mala er et traditionelt værktøj til bøn og eftertænksomhed, og den har været en del af Satya Jewelry-kollektionen siden begyndelsen. Halskæden har perler af røgfarvet topas på en håndknyttet silkesnor med en blød kvast i bunden. En lotusperle forbinder kvasten til bedekransen med perler. Lotusblomsten symboliserer nye begyndelser og uendeligt potentiale, mens røgfarvet topas symboliserer jordforbindelse, velstand og positivitet.

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler ca. 80 cm.

DKK 1200


Antal


Green Onyx Here and Now MalaGreen Onyx Here and Now Mala

Meditér ved hjælp af din iboende energi, hver gang du bærer denne mala med smukke, grønne onyx-perler. Hver af de 108 perler er håndknyttet på silkesnor, afsluttet i en glat, luksuriøs kvast. Slangen symboliserer energi, evighed og udødelighed, og grøn onyx giver dig jordforbindelse, vejledning og beroligende.

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler ca. 100 cm. Kvasten er ca. 6,5 cm lang.

DKK 1615


Antal


Teardrop Lotus Pendant NecklaceTeardrop Lotus Pendant Necklace

Enkel, stilren og helt fantastisk! Denne halskæde har et enkelt vedhæng i form af en lotusblomst, der symboliserer genfødsel. Halskæden måler 45 cm og er smukt udført i forgyldt messing.

DKK 445


Antal


Gold Garnet Mala - ReflectionsGold Garnet Mala - Reflections

En mala er et traditionelt værktøj til bøn og eftertænksomhed, og den har været en del af Satya Jewelry-kollektionen siden begyndelsen. Halskæden har perler af rød granat på en håndknyttet silkesnor med en blød kvast i bunden. En lotusperle forbinder kvasten til bedekransen med perler. Lotusblomsten symboliserer nye begyndelser og uendeligt potentiale, mens den røde granat symboliserer venskab, kærlighed og vejledning.

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler ca. 80 cm.

DKK 1200


Antal


Gold Beating Heart NecklaceGold Beating Heart Necklace

Dette guldhjerte, der symboliserer kærlighed og medfølelse, er fyldt til randen og udgør en perfekt gave til en helt særlig person. Måske dig selv?

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler 45 cm.

DKK 510


Antal


Gold Ganesha Necklace - Your Own WayGold Ganesha Necklace - Your Own Way

Udstik din egen kurs med inspiration fra Ganesha – guden for styrke og mod og den, der fjerner forhindringer. Tro på, at alt er muligt!

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler 45 cm. Vedhænget er 1,5 cm i omkreds.

DKK 510


Antal


Turquoise Here and Now MalaTurquoise Here and Now Mala

Meditér ved hjælp af din iboende energi, hver gang du bærer denne mala med smukke turkiser. Hver af de 108 perler er håndknyttet på silkesnor, afsluttet i en glat, luksuriøs kvast. Slangen symboliserer energi, evighed og udødelighed, og turkis giver dig godt helbred, intuition og måder at udtrykke dig selv på.

Halskæden er fremstillet i forgyldt messing og måler ca. 100 cm. Turkiserne er 8 mm i omkreds, og kvasten er ca. 6,5 cm lang.

Midlertidig udsolgt.

DKK 1615


Antal


Garnet Protection halskædeGarnet Protection halskæde

Sød halskæde med smuk granat. Bær denne halskæde, hvis du har brug for ekstra jordforbindelse. Lotus står for nye begyndelser og uendeligt potentiale. Hamsa er for beskyttelse og granat for jordforbindelse og styrke.

24 karat forgyldning på messing.
Halskæden måler 46 cm.

DKK 640


Antal


Blue Gilded Chain halskædeBlue Gilded Chain halskæde

Bær denne halskæde, når du har brug for beskyttelse og ro. Hamsa står for beskyttelse. Blå topas er for visdom, kommunikation og kærlighed og aquamarin er for ro, mod og fred.

24 karat forgyldning på messing.
Halskæden måler 46 cm.

DKK 510


Antal


Green Jade Canopy Triple halskædeGreen Jade Canopy Triple halskæde

Et strejf af grøn jade tilføjer den rigtige mængde af jazz på dette jordnære og raffinerede smykke. Livets Træ står for god jordforbindelse og tro. Lotusblomsten symbolisesrer nye begyndelser og uendeligt potentiale. Grøn jade er energi, meditation og healing.

Halskæden er i sterling sølv og måler 46 cm.

DKK 510


Antal


Amethyst Fresh Start halskædeAmethyst Fresh Start halskæde

Smukke ametyststen tilføjer en subtil antydning af farve til denne halskæde, som har et lille lotusvedhæng. Lotusblomsten står for nye begyndelser og uendeligt potentiale. Ametyst er for velstand, fred og spiritualitet.

Vedhænget er 24 karat forgyldning på messing
Halskædens længde er 46 cm

DKK 640


Antal


Lakshmi Om halskæde - Lady LuckLakshmi Om halskæde - Lady Luck

En elegant kombination af sten og symboler; Lakshmi, som står for velstand og overflod, granat, som står for venskab, kærlighed og vejledning, sort onyx er for udholdenhed og Om, som er universets hellige lyd.

24 karat forgyldning på messing.
Halskædens måler 46 cm, Lakshmi er 1,4 cm x 1,1 cm.

DKK 640


Antal


Make Way NecklaceMake Way Necklace

Halskæde i sterlingsølv med Ganesha.
Et smukt Ganesha vedhæng på en kæde, der er perfekt til lag på lag kæder Ganesha, gud for mod og succes, fjerner også forhindringer på din vej. Bær denne halskæde som en lykkeamulet.
Hælskæden måler 70cm i omkreds.

DKK 599


Antal


Dråbeformet lotushalskædeDråbeformet lotushalskæde

Endelig er den her. Vi har ventet på den: den sølv dråbeformede lotushalskæde. Enkel og alligevel dristig når den nonchalant hænger om halsen i den 64 cm lange halskæde af facetslebne sølvperlekæde. En raffineret lotusblomst er i midten af dette håndlavede, dråbeformede vedhæng. Med den om halsen bliver mindet om det glædelige i nye begyndelser og grænseløse muligheder.

DKK 835


Antal


Sølv MandalaSølv Mandala

Denne sølv Mandala er hypnotiserende. Enkel og alligevel dragende. Den bruges under meditation til at stabilisere dit sind. Fokuser på midten. Vedhængets symbolske billede repræsenterer fordelene ved et oplyst, harmonisk sind. En anderledes sølvkæde, der er så lang, at det er et unikt smykke til ethvert outfit.

Halskædens længe er 91 cm.

DKK 940


Antal


Smuk Hamsa, Davidsstjerne, jade og peridotSmuk Hamsa, Davidsstjerne, jade og peridot

Åben din bevidsthed for uanede muligheder med denne halskædes fire kraftfulde symboler. De to grønne ædelstene jade og peridot vil understøtte henholdsvis dine drømme og hengivenhed til livets formål og opmuntre til kærlighedsforhold. Davidsstjernen symboliserer stor troskab og inspirerer til mod og håb. Endelig Hamsaen, som beskytter mod al negativitet og understøtter positiv og livgivende energi, glæde og sundt helbred. Optimismen vil flyde i dine årer, og mulighederne står åbne med denne simple og alligevel power fulde kæde. Et unikt smykke med gode energier, du ikke kan leve uden. Drømme bliver til virkelighed med Hamsa, Davisstjerne, jade og peridot!

DKK 510


Antal


Lotusblomst, OM og rubinLotusblomst, OM og rubin

Med denne triplet af vedhæng om din hals bærer du nærmest rundt på et lille forunderligt eventyr hængende i en enkel guldkæde. En lotusblomst, som strækker sin bløde og skrøbelige kronblade mod himmelen, hvor den møder et freds- og harmoniskabende OM på vejen assisteret af en facetslebet, glimtende rubin. En ædelsten, som taler direkte til hjertet og symboliserer overflod, visdom og rigdom. Denne kæde blev lavet for at vække en målbevidst, direkte passion hos kædens bærer, så denne vil føle sig både inspireret og opmuntret til rejsen på livets evigt foranderlige veje. De håndlavede vedhæng komplimenterer hinanden på en powerfuld og harmonisk måde, ikke mindst via den facetslebne og næsten spejlblanke rubin, som glimter ved siden af en lotusblomst og et OM tegn. En delikat og overdådig sammensætning! Vedhæng er 24kt belagt med guld.

Halskædens længde er 46 cm.
DKK 640


Antal


Hamsa halskæde i sølvHamsa halskæde i sølv

Dette mini Hamsa-vedhæng er dekoreret med de krøllede ornamenter. En både tidsløs og meningsfuld halskæde, alene eller kombineret med andre kæder. Hamsaen beskytter dig mod al negativ energi. Kombinér eksempelvis Hamsaen med OM-kæden ovenfor og du vil have både beskyttelse mod alt negativt og styrken i universets lyd om halsen. Vedhæng 24kt belagt med guld.

Halskædens længde er 46 cm.
DKK 315


Antal


Hamsa halskæde i guldHamsa halskæde i guld

Dette mini Hamsa-vedhæng er dekoreret med de krøllede ornamenter. En både tidsløs og meningsfuld halskæde, alene eller kombineret med andre kæder. Hamsaen beskytter dig mod al negativ energi. Kombinér eksempelvis Hamsaen med OM-kæden ovenfor og du vil have både beskyttelse mod alt negativt og styrken i universets lyd om halsen. Vedhæng 24kt belagt med guld.

Halskædens længde er 46 cm.

DKK 315


Antal


OM halskædeOM halskæde

I midten af denne halskæde hænger symbolet OM udformet på Sanskrit. OM er symbolet for universets lyd, som vibrerer igennem alt og giver fred og harmoni. Sublim smukhed i en enkel kæde. Kan man være mere forbundet med livets højere mening end med denne kæde om halsen? Vedhæng 24kt belagt guld.

Halskædens længde er 41 cm.

DKK 445


Antal


Sort onyx, labradorit og LotusblomstSort onyx, labradorit og Lotusblomst

Har du været igennem en stormfuld periode i livet, er denne kæde med til at minde dig om, at der er lys og skønhed efter stormen. Og nye begyndelser. Sort onyx fremmer din viljestyrke og evne til at stræbe efter mål. Labradorit vil inspirere dig til at se tingene på en ny måde og være med til at give dig kræfterne tilbage, hvis du er kørt lidt træt. Lotusblomsten symboliserer nye begyndelser. En kæde som vil bringe dig videre i dit liv, hvis bølgerne har været lige ved at opsluge dig. En æstetisk smuk hjælper. Vedhæng 24kt belagt guld.

Halskædens længde er 46 cm.

DKK 540


Antal


Ganesha, OM og granatGanesha, OM og granat

En halskæde med en unik og kraftfuld triple-kombination af vedhæng: granat som giver god jordforbindelse og indre styrke. Gannesha – guden for styrke og mod som hjælper med at fjerne forhindringer. Og endelig OM, symbolet for universets hellige lyd, der vibrerer fred og harmoni. Kan du leve uden en så smuk og kraftfuld kæde om din hals, som minder dig om livets kærlige værdier? Vedhæng er 24kt belagt med guld.

Halskædens længde er 46 cm.

DKK 640


Antal


Halskæde med HamsaHalskæde med Hamsa

En enkel halskæde med et vedhæng med en smuk raderet Hamsa, som repræsenterer venlighed og vil beskytte dig mod alle negative energier. Det firkantede vedhæng danner en skarp kontrast til den runde og fyldige kæde. Smyk dig med beskyttelse på en raffineret måde. Vedhænget er 24kt guld belagt.

Halskædens længde 40 cm.

DKK 575


Antal


Sølvkæde med LotusblomstSølvkæde med Lotusblomst

Sød,sød sammensætning! Kirsebærkvarts er stenen for harmoni, balance i sindet, følelser og relationer. Rosenkvarts åbner hjertecenteret og er stenen for ubetinget kærlighed. Lotusblomsten udtrykker uendeligt potentiale og den symboliserer en ny begyndelse.

Hælskæden måler 45 cm i omkreds og smykkerne måler hhv. 0,5 x 0,5 cm, 1x0,5 cm og 1,4 x 1 cm.

DKK 415


Antal


Guldkæde med Ametyst, Hamsa og OMGuldkæde med Ametyst, Hamsa og OM

Den fine ametyst er stenen for åndelighed og tilfredshed. De stærke symboler "hamsa" og "Aum" støtter bæreren at være i kontakt med det sted indeni hvor der er ro og harmoni. til et sted med ærbødighed og ro. Håndlavet af sterling sølv der er forgyldt med 24kt guld.

Hælskæden måler 45cm i omkreds og smykkerne måler hhv. 1,5 x 0,7 cm, 2,5 x 1 cm og 1,8 x 1 cm.

DKK 660


Antal


Guldkæde med Ganesha og LotusblomstGuldkæde med Ganesha og Lotusblomst

Midtpunktet i denne kæde er Ganesha - guden der fjerner forhindringer, fremmer succes og giver styrke og udholdenhed. Rosenkvarts og kirsebærkvarts balancerer hjertechakraet. Kirsebærkvarts fremmer balance og harmoni i følelser og relationer. Rosenkvarts er stenen for ubetinget kærlighed! Den åbner hjertets center for for kærlighed og accept. Lotusblomsten udtrykker uendeligt potentiale og den symboliserer en nye begyndelse. En rigtig kærlighedskæde! Figurerne er belagt med 24kt guld med en blød, mat finish.

Hælskæden måler 60cm i omkreds og smykkerne måler hhv. 1 x 0,5 cm, 2,2 x 1,4 cm, 1,4 x 1 cm.

DKK 899


Antal


Guldkæde med MandalaGuldkæde med Mandala

Brug denne enestående mandala til at skabe ro i dit sind, både under din meditation og i hverdagen. Udsmykningen symboliserer et sind i harmoni. Kæden er 24kt forgyldning på sterling sølv og med en skøn "perle-effekt". Bemærk at det er en lang kæde, og den egner sig perfekt til at "samle" et outfit og til lag-på-lag effekt. 45cm, 3x2,3cm

Hælskæden måler 90cm i omkreds og smykket måler 3 x 2,5 cm.

DKK 940


Antal


Guldlotus halskædeGuldlotus halskæde

Lækker lotushalskæde i håndhamret guld! Strukturen i kæden ligner perler i solen og det giver halskæden et vidunderligt levende udtryk når du bærer den. Brug den til at minde dig om dit eget uendelig potentiale og de nye begyndelser der kommer igen og igen.. Håndlavet af sterling sølv der er forgyldt med 24kt guld.

Hælskæden måler 60cm i omkreds og smykket måler 4,5 x 3 cm.

DKK 835


Antal


Hamsa, Om og KarneolHamsa, Om og Karneol

En kraftfuld mini-trio der kombinerer en karneolsten til at fremme positive tanker, en OM til at skabe indre ro og harmoni, og en hamsa til at beskytte mod negative energier. Belagt med 24kt guld på sterlingsølv.

Halskæden måler 45cm i omkreds og smykkerne måler hhv. 1 x 0,5 cm, 1,3 x 0,7cm og 1 x 0,5 cm. DKK 510


Antal


Hamsa i Guld  (stor)Hamsa i Guld (stor)

Stort dråbeformet smykke med smuk Hamsa. Sterling sølv belagt med 24 karat guld. Hamsa hånden er et gammelt og æret symbol der vifter negativ energi væk og vinker positiv energi og sundhed ind. Hver del er håndlavet, støbt i hånden og fin-børstet for at skabe en blød mat finish. Meningsffuld halskæde med sjæl.

Hælskæden måler 60cm i omkreds og smykket måler 3,5 x 4,5 cm.

DKK 1025


Antal

  Satya Øreringe   Satya Halskæder   Satya Armbånd   Satya Ringe   Satya Birthstones
  Øreringe   Halskæder   Armbånd   Ringe   Birthstones
Kontakt | Købsinformation | Yoga | Yoga undervisning | Yogatøj | Yoga DVD | Yogamåtte | Pilates | Træningsbold | Træningsmåtte | Vis Kurv & Bestil | Yoga i Danmark | Sitemap

Yogaudstyr.dk   |   Rosenvængets Allé 19   |   2100 København Ø   |   mail@yogaudstyr.dk   |   Tlf. +45 72 28 95 95