1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vitaliserende og purificerende Yoga og meditationsretræte på Bali

Arrangør:MUNONNE - YogabyNature ved Cecilie Svendsen
Placering:Tejakula, Bali, Indonesien
Fra:20/10/2024 kl. 12:00
Til:28/10/2024 kl. 12:00
Antal visninger:26

Her vil vi berige os selv hver dag med daglige yoga- og meditationstimer, nyde lækre og nærende måltider, tage på gåture på vulkaner, snorkle ved stranden, besøge templer og deltage i en helt særlig renselsesceremoni. Der vil også være mulighed for luksuriøse spabehandlinger, samt god tid til afslapning og fordybelse.


Programmet inkluderer op til to daglige sessioner med transformativ yoga og meditation, åndedrætsterapi, samt bindevævsmassage med bolde. 
 
Vi skal bo på et non-profit retræte center, med en fantastisk beliggenhed i den ikke-turistede del af det nordlige Bali, kendt som Tejakula. Centeret ligger på en bjergtop med udsigt over havet og er omgivet af frodig grøn natur og en stor økologisk have, der leverer de fleste af ingredienserne til vores balinesiske måltider. Selvom vi bor i bjergene, så er vi tæt på havet og Vi har direkte adgang til havet hvor der er shuttlebusser til stranden hele dagen lang. Vi vil besøge hellige templer og lokale shamaner og healere og gå dybere, i den helt igennem smukke kultur og åndelighed som de dyrker og har på Bali.

Vores retræte center er en non-profit fond, der samarbejder med lokale myndigheder og støttes af lokalsamfundet. Deres projekter inkluderer genopbygning af koralrev, støtte til skolemåltider og stipendier til skolebørn, naturbeskyttelse, støtte til affaldshåndteringssystemer samt finansiering af ashram og kulturelle programmer for børn i Tejakula. Så det er altså det som du bla. støtter ved at tage med på denne tur.

Udklip af den daglige tidsplan:
07:00-09:00 Lang juicy morgen yoga praksis med meditation og pranayama. 
09:00-10:30 Brunch 
11:30-16:00 Fri tid til at besøge shamanen, få en behandling eller massage. Nyde den smukke natur eller slappe af ved poolen eller stranden.
16:00-18:30 Eftermiddags Praksis - åndedrætsarbejde - bindevævsmassage med bolde - Yin Yoga - Cacao ceremoni 
18:30- Middag

Tempelbesøg (Dag 4) 
På den fjerde dag vil vi blive taget til det sorte sandsten tempel Ponjok Batu, som er et af Balis vigtigste hav templer. Her får vi mulighed for at opleve en balinesisk hinduistisk renselsesceremoni. Dette er en meget vigtig ceremoni, som balineserne selv kun oplever en gang i deres liv.

Dag i stilhed (Dag 5)
Efter renselsesceremonien vil vi opleve en dag i stilhed. Dette er en smuk og intim mulighed for at koncentrere sig om det guddommelige indeni. Stilheden kan hjælpe os med at nå et andet bevidsthedsniveau og opnå en bedre forståelse af os selv.

Cacao ceremoni:
I løbet af ugen, vil vi bruge kakaoen som støtte og transportør af healing.
Vi vil arbejde med dens finurlige kræfter, til at åbne for hjerte centeret, og mærke kærlighed og skabe connection på et dybere plan. Tit og ofte når vi arbejder med kakaoen, bliver vi i stand til at møde os selv dybere inde i hjertet.

Mad: 
Der serveres buffet to gange dagligt, som inkluderer et udvalg af lækre, sunde, nærende og afbalancerede veganske retter fra det indonesisk køkken. Hvor det er muligt, bruges der ingredienser fra deres egne økologiske have, eller fra det lokale marked. På terrassen kan du nyde fri adgang til mineralvand, urtete, balinesisk kaffe og kakao hele dagen og ønsker du at forkæle dig selv med friskpresset frugt- og grøntsagssaft, lassis eller specialkaffe, er dette også muligt ved bestilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger