Udstyr

Yogamåtter

Yoga Tasker

Yogasæt

Diverse udstyr

Meditation

Pilates & Fitness

Træningsbolde

ToeSox

Sandaler

Gravide

DVD træning

Yogatøj

Satya Smykker

Glad Krop

TILBUD

GAVEKORT

Livsstil

Bøger

Yoga Food

Ayurveda

Kropspleje

Pukka Te

Yogi Te

Feng Shui

Duft og røgelse

Inspiration

Børn i balance

Artikler

Om yoga

Yogastilarter

Guide til måtter

Guide til genbrug

Om pilates

Mindfulness E-bog

Ayurveda E-bog

Feng Shui E-bog


ayurveda

GRATIS E-bog om Feng Shui med 5 tips der understøtter dit helbred. Modtag den her og nu. Se mere her...

 
Antal varer i kurv: 0
Pris i alt: DKK 0,-
Se din kurv

Meditationspude - Rund med plisseringMeditationspude - Rund med plissering

En zafu (der betyder sidde-pude) er oprindeligt forbundet med Zen meditation. Zafus er ideelle til meditation og kan give god støtte i mange forskellige både siddende og liggende stillinger.

Puden er lavet i en slidstærk og lækker kvalitet. Betrækket er lavet i 100% økologisk bomuld. Fyld af boghvedeskaller.

Måler 35cm diameter x 15cm højde.
Fås i petroleums blå (petroleumsblå), sort, lilla, blomme, orange, naturhvid eller olivengrøn.

Du kan med fordel kombinere en zafu med en zabuton (et meditations-underlag) for maximal komfort for både knæ og ankler. Du kan se forskellige udgaver af Zabuton på denne side.

Flere farver er udsolgt.

DKK 299


Antal


Meditationspude - ½måne med plisseringMeditationspude - ½måne med plissering

Den halvmåne-formede meditationspude har samme formål som den traditionelle runde meditationspude.

Dens form gør det nemmere for dig at have hæle og ankler trukket tæt ind til din krop samtidig med at puden stætter dine lår.

Puden er lavet i en slidstærk og lækker kvalitet. Betræk er lavet i 100% økologisk bomuld. Fyld af boghvedeskaller.

Måler 40cm (bredde) x 30cm (dybde) x 12cm (højde). Fås i blå, sort, lilla, blomme, orange, naturhvid eller olivengrøn.

Du kan med fordel kombinere en zafu med en zabuton (et meditations-underlag) for maximal komfort for både knæ og ankler. Du kan se forskellige udgaver af Zabuton på denne side.

Udsolgt til slutningen af marts.

DKK 299


Antal


Meditationspude deluxe ØkologiskMeditationspude deluxe Økologisk

Økologisk Zafu (meditationspude) med betræk i hvidt eller sort blødt bomuld, inderfor af satin og spelt-skaller som indhold. Alt sammen i en 100% økologisk og gennemført kvalitet. Betrækket kan nemt tages af og vaskes (ved 30 grader). H18 x Dia. 35 cm (rund) H14 x B35 cm (halvmåne). En super lækker meditationspude som vi varmt kan anbefale! Rund eller halv-måneform.

Fås i farverne naturhvid, koksgrå og orange (terracotta orange).

DKK 449,- SPAR 50kr. TILBUD DKK 399


Antal


Zabuton Deluxe - ØkologiskZabuton Deluxe - Økologisk

En Zabuton (meditations-futon) udgør et perfekt og smukt underlag til en Zafu (meditationspude). En zabuton beskytter knæ og ankler mod hårde og kolde overflader under meditation. Kan bruges til meditation både med eller uden meditationspude alt efter behov. Kan også anvendes sammen med en meditationsstol (se nedenfor) for ekstra komfort til knæene. Lavet i 100% økologisk blødt bomuld, både inderpude, fyld og det vaskbare betræk. Zabuton måler 80cm x 80cm x 5cm.

Fås i farverne naturhvid, koksgrå og orange (terracotta orange).

OBS: Billedet viser en Zabuton som er placeret nedenunder en zafu (meditationspude). Meditationspuden sælges seperat og er ikke med i dette produkt.

DKK 699,- SPAR 100kr. TILBUD DKK 599


Antal


ZabutonZabuton

En Zabuton (meditations-futon) udgør et perfekt og smukt underlag til en Zafu (meditationspude). En zabuton beskytter knæ og ankler mod hårde og kolde overflader under meditation. Kan bruges til meditation både med eller uden meditationspude alt efter behov. Betræk i 100% økologisk bomuld fyldt med 100% bomuldskapok.Måler 70cm x 90cm x 6cm. Fås i sort, blå, orange, olivengrøn, naturhvid eller blomme.

Klik på billedet for at se flere farver.

Sort er midlertidig udsolgt.

DKK 399


Antal


Meditationsskammel i birketræMeditationsskammel i birketræ

Foldbar meditationsskammel i en super kvalitet og finsih. De særligt buede ben giver dig mulighed for blidt at "vugge" ind i en perfekt balance. Det er meget nemt og hurtigt at finde din egen balance på denne stol!

Det let vinklede sæde og de buede ben fremmer en korrekt kropsholdning og lindre pres på den nedre ryg og knæ. Alt i alt får du med denne meditationsskammel et perfekt afbalanceret sæde.

• Måler 44cm (bredde) x 19cm (dybde) x 17,5cm (højde i udslået tilstand)

• Lavet af FSC bæredygtig birketræ.

DKK 399


Antal


Mindfulness (dobbelt CD)Mindfulness (dobbelt CD)

Mindfulness er essensen af Buddhisme og yoga. Mindfulness-meditation defineres som evnen til at opleve og rumme øjeblikket, præcis som det er. Betegnelsen rummer en række forskellige teknikker, men associeres ofte med buddhistisk meditation. Teknikkerne er designet til at skabe ro i sindet samt træne koncentration og rummelighed. De er simple at udføre, men svære at mestre.

På CD’erne bliver du guidet godt på vej i seks forskellige mindfulness-teknikker: Afspænding, vejrtrækningsøvelser, et yogaprogram, samt tre meditationsteknikker der supplerer hinanden. De seks lydspor varer 20 minutter hver. De kan benyttes enkeltvis eller sættes sammen til en længere sekvens.

Teknikker virker forskelligt på forskellige mennesker. Tanken er derfor, at du benytter den eller de teknikker, der virker bedst for dig. CD’erne og den tilhørende booklet forklarer teknikkerne grundigt, og med lidt træning vil CD’erne sætte dig i stand til at meditere på egen hånd.

Sprog: Dansk.
Varighed: 120 minutters materiale i alt.

Om underviseren: Simon Krohn er Danmarks højst certificerede yogalærer indenfor Yoga Alliance (verdens største yogaorganisation). Han er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi og har taget en kropsterapeutisk efteruddannelse. Simon har undervist i yoga i otte år og underviser nu både yoga, meditation og filosofi på en række yogalæreruddannelser, samt gennem firmaet MindYourself.

DKK 199


Antal


Meditation med Mette Myrna (CD)Meditation med Mette Myrna (CD)

Meditation er ikke bare et meget effektivt middel mod stress. Det er en uudtømmelig kilde til større livsglæde og energi og noget af det bedste du overhovedet kan gøre for dig selv. Virkningerne af at meditere er, at du vil blive mindre stresset og mere glad for dit liv. Du får mere energi og en klarere opfattelse af, hvad der er godt for dit liv og hvad der ikke er.

At begynde at meditere kan altså være begyndelsen til et sundere, gladere og mere meningsfyldt liv.

Sprog: Dansk. Varighed: 35 minutters materiale i alt.

CD'en indeholder tre forskellige typer af meditationer:

• Mindfulness
• Compassion
• Visualisering

CD´en er velegnet til begyndere i meditationens verden.

Om underviseren: Mette Myrna er examineret yogalærer, og er videreuddannet i Yin Yoga hos Paul Grilley samt i meditation på Tushita Meditation Centre i Himalaya. Hun har siden 2006 levet af at undervise i yoga og meditation.

DKK 129,-TILBUD - spar over 40%! DKK 75


Antal


BackJack - GulvstolBackJack - Gulvstol

Orginial BackJack®

BackJack er en super komfortabel gulvstol der er ideel til alle der kan lide at sidde i niveau med jorden/gulvet og samtidig sidde virkelig behageligt. Du kan bruge BackJack stolen til meditation, arbejde, film, børneværelse m.v.. BackJack stolen er genial til bl.a. workshops, diskussionsgrupper og terapi sessioner da den understøtter en afslappet og åben atmosfære. Kom ned på jorden med en BackJack!

Specifikationer:

- Stålramme betrukket med kraftigt lærred i 100% bomuld
- Blødt skumpolstret sæde
- Kan nemt stables
- Måler 37,5 cm i bredden, 27 cm i dybden og 50 cm i højden.
- Vægt: 1900 gram
- Egnet til både børn og voksne
- Ingen skarpe hjørner og kanter - Fås i flere farver: Sort, lilla, sand, blå og vinrød. Klik på billedet for at se farverne.

DKK 449


Antal


Sparkling MeditationSparkling Meditation

OBS: Denne CD er på engelsk - this CD is in English

Yoga Nidra means Yogic Sleep, a state of deep sleep while you remain conscious. It brings an amazing clarity of mind, calmness and stillness. It is one of the deepest forms of meditation leading to supreme quietness and insight. The depth of Yoga Nidra is far beyond just relaxation. During a Yoga Nidra session, you leave your waking state, go through the dreaming state and into deep sleep state, yet remain fully awake.

Scientific research has demonstrated that restorative power of just one hour of Yoga Nidra is equal to 4 hours of healthy sleep. Tension and anxiety melt away with a profound experience of muscular, mental and emotional relaxation. Yoga Nidra is a state of receptivity and creativity, blissfully rejuvenating and restorative practice that will guide you into inner calm and a state of ease and relaxation.

Facts about Yoga Nidra guided meditation:

 • relieves anxiety, stress and pain
 • promotes healthy sleep
 • improves memory and concentration
 • suitable for any level of experience
 • stimulates creativity
 • enhances healing
 • establishes a connection with your inner self
 • strengthens immune system
 • promotes self-realization
 • helps you find the sense of happiness, harmony and inner peace
 • balances emotions
 • uplifting and energizing

DKK 150


Antal


Meditativ Yoga (CD)Meditativ Yoga (CD)

Af: Britt Søndergaard

Meditativ yoga er velegnet til alle som gerne vi ind i en afslappet tilstand og mærke sine tanker, følelser eller hvis du har lyst til at fordybe dig i din krop og hører kroppens fortælling.

Meditativ yoga starter med opvarmning samt går videre med øvelser i et roligt tempo, således at du kan nå at mærke efter følelser mm. samt afslutter med dybdeafspænding af kroppen til slut en afsluttende bøn.

Varighed: 67 min.

DKK 129


Antal
Meditation - en rejse tilbage til dig selvMeditation - en rejse tilbage til dig selv

Forfatter: Svend Trier

"Meditation - en rejse tilbage til dig selv" er en bog på 120 sider samt 1 cd med 3 guidede meditationer. Forfattet og indtalt af Svend Trier - en af pionererne inden for meditation herhjemme. Svend Trier har ulgt udviklingen fra tiden, hvor meditation var forbeholdt buddhister og hippier til i dag, hvor meditation er blevet mere udbredt og praktiseres af alle fra direktøren til bagerjomfruen. Og det er der ifølge Svend Trier god grund til. Meditation kan nemlig hjælpe os til at finde ind til os selv og give os mere energi, psykisk balance og nærvær i livet. I "Meditation - en rejse tilbage til dig selv" fortæller han både udogmatisk og uhøjtideligt om, hvordan meditation er en vej til øget selvforståelse og til at opnå mere harmoni og glæde i ens relationer.

Du kan læse et uddrag fra bogen her (åbner i nyt vindue)

Bogen giver en overskuelig introduktion til de forskellige meditationsformer og er fyldt med praktiske øvelser og teknikker, som kan hjælpe både den nystartede og den trænede meditationsudøver. Med bogen følger en cd, hvor Svend Trier har indtalt tre meditationsøvelser.

DKK 150


Antal
Kontakt | Købsinformation | Yoga | Yoga undervisning | Yogatøj | Yoga DVD | Yogamåtte | Pilates | Træningsbold | Træningsmåtte | Vis Kurv & Bestil | Yoga i Danmark | Sitemap

Yogaudstyr.dk   |   Rosenvængets Allé 19   |   2100 København Ø   |   mail@yogaudstyr.dk   |   Tlf. +45 72 28 95 95