Yogamåtter

Yoga Tasker

Yogasæt

Diverse udstyr

Meditation

Pilates & Fitness

Træningsbolde

ToeSox

Sandaler

Gravide

DVD træning

Yogatøj

Smykker

Glad Krop

GAVEKORT

Bøger

Yoga Food

Ayurveda

Kropspleje

Pukka Te

Yogi Te

Feng Shui

Duft og røgelse

Inspiration

Børn i balance

Mindfulness E-bog

Yoga til Sport E-bog

Ayurveda E-bog

Feng Shui E-bog


mindfulness

GRATIS E-bog om mindfulness. Visdom du bliver glad for! Modtag den her og nu. Se mere her...

 
Antal varer i kurv: 0
Pris i alt: DKK 0,-
Se din kurv

Nærmere noget - Filosofien bag yogaNærmere noget - Filosofien bag yoga

Forfatter: Simon Krohn

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Men hvad er dette dybere lag? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning?

Nærmere noget er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Filosofien tager udgangspunkt i menneskets evige uro og viser dig en vej til indsigt og fred. Vejen fører dybt ind i dig selv. Det handler bestemt ikke kun om velvære, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt.

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

Bogen er skrevet af Simon Krohn, som er yogalærer og cand.mag. i filosofi.

Om Simon: Simon Krohn (født 1975) er uddannet yogalærer, og som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau indenfor Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Simon har undervist yoga og meditation i mere end 10 år og er en af landets mest efterspurgte yogalærere.

***** 5 stjerner i Politiken: "Bogen er skrevet med et glimt i øjet, er fuld af humor, og der er ikke noget frelst over den." skriver Prof. Svend Brinkmann i Politiken lørdag d. 11. maj 2013

DKK 299,95- TILBUD, SPAR 51KR!

DKK 249
Antal

YOGA et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sindYOGA et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind

NYHED

Forfatter: Sisse Siegumfeldt

Yoga er en af de allerbedste måder at stresse af og finde ro i sig selv på.

Et kvarter om dagen hjemme hos dig selv er nok til, at du hurtigt vil mærke en lang række af yogaens positive effekter: en stærk, rank og velfungerende krop og et gladere og klarere sind.

Denne bog viser dig, hvordan du nemt og bekvemt kommer i gang med at dyrke yoga derhjemme – både som nybegynder eller mere erfaren udøver. Bogens øvelser og programmer er alle designet, så de er nemme at gå til hjemme på stuegulvet. Her bestemmer du selv tempoet, og du får ro til at fordybe dig i yogaen og lære din krop bedre at kende.

Bogen indeholder noget for alle – både rolige, afstressende Hatha-programmer og mere udfordrende og sveddryppende Vinyasa-programmer.

Bogforlag: Gyldendal
Sider: 176

DKK 249
Antal

Yoga Manual bogYoga Manual bog

Forfatter: Ilse Gaardahl

YOGAMANUAL er en manual til alle, der vil træne yoga. Den er bygget op af en række enkelte øvelser.

Bogen viser og beskriver øvelserne i lettilgængelig tekst og fotos, så du får mulighed for at lave dem selv derhjemme.

Øvelserne kan udføres særskilt eller i rækkefølge. Alt efter tid og behov.

Bogen er trykt på kraftigt papir med spiralryg, så manualen kan bruges både ude og inde, direkte på yogamåtten.

Alle øvelser er vist med og uden hjælpemidler. Hjælpemidler kan være bælter, tæpper og stole. Bl.a. bliver der vist øvelser med hovedstandsstolen. Ilse Gaardahl der har lavet bogen er certificeret Iyengaryogalærer og har undervist i over 20 år. Hun har lavet bogen med ønsket om at gøre det nemt for alle at træne selv, huske rækkefælgen af yoga øvelserne og hvilke hjælpemidler man kan bruge.

DKK 199
Antal

The Heart of YogaThe Heart of Yoga

Forfatter: T.K.V. Desikachar

Bogen er på engelsk
In English

Krishnamacharya var en af de største yogier i moderne tid – en master healer og spirituel lærer. Nu fortæller Krishnamacharyas søn, selv en berømt yogalærer, om sin fars unikke vision for yogaen. Desikachar giver en fortolkning af sin fars vision sammen med hans egen praktiske tilgang: et program for rygraden på alle niveauer: fysisk, mentalt og spirituelt. Dette er den første yoga tekst der beskriver et komplet forløb trin for trin ifølge de ældgamle principper af yoga. Desikachar diskuterer alle yogaens elementer – stillinger og modstillinger, bevidst åndedræt, meditation og filosofi – og viser hvordan yoga eleven kan udvikle en praksis der er skræddersyet hans eller hendes nuværende helbred, alder, beskæftigelse og livsstil. 244 sider.

DKK 229
Antal

Yoga - En vej til balanceYoga - En vej til balance

Forfatter: Britt Søndergaard

Efter 13 års rejser, hvor jeg har arbejdet og studeret min vej gennem 83 lande, er jeg endelig kommet hjem. Egentlig rejste jeg bare ud for at finde hjem og da der ikke syntes flere veje at gå, begyndte jeg at rejse ind. Her blev yoga mit stærkeste værktøj. Det, der inspirerer mig til at lave yoga, er egentlig lidt den samme nysgerrighed som fik mig ud på eventyr; ønsket om at lære mig selv bedre at kende og finde ud af, hvem jeg virkelig er?!

YOGA - en vej til balance viser, hvordan yoga oprindelig betyder meget mere end fysiske øvelser og stillinger for kroppen, men tværtimod også handler om at komme i naturlig balance ved hjælp af korrekt åndedræt, mental træning, meditation, sund kost og andre temaer indenfor yogisk livsstil og større bevidsthed.

Bogen er opbygget af en teoretisk del, der refererer til vedaerne og bruger den oprindelige terminologi, så tæt på de gamle kilder som muligt.

Desuden indeholder bogen en praktisk del, som introducerer et par forskellige øvelser af de enkelte trin, samt ideer og forslag til en sundere og mere bevidst fremtid.

DKK 189
Antal

Balance med urter - en yogis husapotekBalance med urter - en yogis husapotek

Forfatter: Britt Søndergaard

Der var engang en indisk guru, der gav sin elev en opgave, der viste sig at være umulig. Han skulle gå ud i verden og finde en urt, der ikke var god for noget som helst! 2 år senere vendte eleven tilbage, tomhændet ? han havde søgt overalt, men forgæves ? der fandtes ikke en eneste plante uden virkning! Urter kan enten være spiselige eller giftige, afhængig af dosis. Med dyb respekt for naturen, hvor hver eneste plante spiller hver sin helt enestående symfoni af virksomme stoffer, der samarbejder og virker på så uendelig mange måder, er der her i bogen, BALANCE med urter ? en yogis husapotek udvalgt 108 af de mest almindelige. Udover at komme med brugbare idéer til at anvende urterne i hverdagen, præsenterer bogen mulighed for at få et større overblik over fx de vildledende B-vitaminer eller de mistænksomme E-numre. Vores helbred og velvære er i dag mere og mere i fokus og ernæringens betydning er efterhånden umulig at komme uden om. Målet med denne bog er at gøre det sjovere og nemmere at spise sundt og inspirere men også motivere til at finde den indre heks eller troldmand frem, så vi igen kan lære at helbrede med naturen og gennem rigtig mad finde tilbage til vores egen naturlige balance.

DKK 249
Antal

Yoga på stuegulvetYoga på stuegulvet

Forfatter: Louise Fjendbo Jørgensen

Yoga på stuegulvet er en træningsbog, med grundig instruktion og tydelige billeder af udvalgte, skånsomme øvelser for begyndere og let øvede.

Yoga på stuegulvet er ideel, hvis du ønsker at dyrke yoga derhjemme som erstatning for eller som supplement til et kursus. En medfølgende cd indeholder et 30-minutters program for begyndere og 50 minutter for let øvede.

Bogen gennemgår de anvendte øvelser og deres gavnlige virkninger samt åndedrætsøvelser og opvarmning og de 36 øvelser vises og beskrives af forfatteren, som selv er model på billederne.

DKK 249
Antal

Yoga MalaYoga Mala

NYHED

Forfatter: Sri K. Pattabhi Jois

Denne bog er skrevet af en af de største personer indenfor yoga i nyere tid og bekræfter her den tidløse natur ved Astanga yoga praksisen. Baseret på vinyasa - koordinering af åndedræt og bevægelse - er Astanga yoga blevet en af de mest udbredte og betydningsfulde yogaformer i dag, og Yoga Mala er den originale vejledning hertil.

I bogen skitserer Sri K. Pattabhi Jois de etiske principper og filosofien i Astanga yoga med betegnelser og begreber. Han fører os gennem solhilsenerne, den grundlæggende serie, i alt toogfyrre asana. med beskrivelse af hver stilling, dens udførelse og nytte.

Pattabhi Jois introducerede Astanga yoga til Vesten for fire årtier siden og har været den drivende kraft bag dens verdensomspændende udbredelse. Han studerede yoga i 25 år hos Sri T. Krishnamacharya og videregiver i bogen sin viden til generationer af elever over hele verden.

Pattabhi Jois boede i Mysore i Indien, hvor han dagligt underviste på Astanga Yoga Instituttet fra 1948 og næsten frem til sin bortgang i 2009 i en alder af næsten 94.

DKK 249
Antal

BhagavadgîtâBhagavadgîtâ

- ny dansk oversættelse af Gitte Grønning Munk

NYHED

Bhagavadgita er ikke blot en af de mest berømte tekster inden for hinduismen, men også en af verdenslitteraturens berømte klassikere.

Gennem en dialog mellem krigshelten Arjuna og hans vognstyrer Krishna får vi indsigt i en række filosofiske, teologiske og etiske synspunkter, der belyser aspekter af en grundlæggende forståelsesramme for hinduismen på både affattelsestidspunktet og i nutiden.

I sammenhæng med de senere års stigende interesse og nysgerrighed i den vestlige verden for andre religioner, der blandt andet har afspejlet sig i nye bogudgivelser og artikler, forelægges hermed en ny dansk oversættelse af Bhagavadgita. Bogen er forsynet med en introduktion, et indledende essay, noter til oversættelsen og en fortegnelse over relevant litteratur.

De tre oversættere har bestræbt sig på at fremlægge et arbejde, der kan være af interesse for en forholdsvis bred læserkreds. Hermed tænkes der på såvel fagfolk som på den alment interesserede læser.

Bogen vil kunne inddrages i såvel universiteternes som i gymnasieskolernes undervisning. Den vil også være af interesse for enhver, der ønsker at orientere sig i én af de hovedreligioner, som man støder på i vor multikulturelle samtid.

Det fremgår af DBC’s lektørudtalelse (Ellen Lind Jensen), at bogens målgruppe er indologer – professionelle samt ihærdige amatører.

Oversættelsen er foretaget af tre personer, hvoraf de to har akademisk baggrund i indisk filologi og sanskrit, medens den tredje har andre eksamener, men har suppleret med studiet i sanskrit ved Aarhus Universitet.

Der redegøres i forordet for arbejdsmetoden, og der gives i indledende afsnit noget baggrund til forståelse af Gita’en. Digtet er suppleret med en del forklarende noter.

Lektøren skriver, at hun ikke har forudsætninger for at bedømme kvaliteten af oversættelsen, men kun grund til at tro, at der er tale om dygtigt og sobert arbejde. Værket betegnes som krævende læsning.

Bogen er af Aarhus Universitet godkendt som peer reviewed videnskabelig publikation.

DKK 299
Antal

Feng Shui - Forstå fundamentetFeng Shui - Forstå fundamentet

Forfatter: Lone Dittmer

Om principperne bag feng Shui og sammenhængen med kinesisk filosofi, tai chi og I Ching. Med anvisninger på, hvordan man kan indrette sig i harmoni med omgivelserne.

DKK 148
Antal

Ryd op i dit rod med Feng ShuiRyd op i dit rod med Feng Shui

Forfatter: Karen Kingston

Her er den kinesiske indretnings- og livskunst Feng Shui bragt ned på jorden, så vi alle sammen kan være med - det handler om rod! Hvordan opstår rod, hvordan hæmmer og begrænser rod vor udfoldelsesmuligheder, og allervigtigst: Hvordan indkredses og fjernes rod. Med Karen Kingstons Ryd op i dit rod bliver det let at holde styr på sagerne og måske også livet.

Midlertidig udsolgt.

DKK 125
Antal

Magnetic YogaMagnetic Yoga

Magnetic Yoga består af 63 firkantede magneter med billeder af forskellige yoga stillinger som du nemt kan sætte på alle metal overflader, fx som praktisk udsmykning på et køleskab.

Magneterne er lavet i flotte farver og ud for hver yogastilling står der navnet for stillingen på engelsk og på sanskrit.

Placér fx magneterne så de udgør et yoga program du gerne vil huske eller brug dem til at lære navne på de mest anvendte yogastillinger.

Hver magnet er 2,54cm x 2,54cm.

Magnetic Yoga er en oplagt gaveidé til alle yogier og yoginier.

DKK 99
AntalLove Is Under My Skin by AteekaLove Is Under My Skin by Ateeka

Experiments in Living Yoga by Ateeka

Bogen er på engelsk

Inspiration and clear guidance for living a healthy and empowered life, LOVE IS UNDER MY SKIN: Experiments in Living Yoga accompanies the reader deep into the heart of the art of being fully human through yoga, movement, breath and essential self-care.

Written to inspire rather than instruct, LOVE IS UNDER MY SKIN, shares a new vision for yoga that bridges cultural gaps by synthesizing the timeless wisdom of the East with modern Western somatic and healing techniques, guiding the reader towards a profound awareness of what it means to be part of this living universe.

Clearly explained movement, yoga and breathing techniques, relaxation exercises and insightful meditations create a base content for the reader’s empowerment. Poetry, personal reflections and the author’s own full color illustrations on nearly every page enrich LOVE IS UNDER MY SKIN with a “second voice” of feeling, sensing and emotion. This book speaks strongly to the soul of a woman.

LOVE IS UNDER MY SKIN, is a deep and poetic non-fiction investigation of the healing potential that thrives within each one of us, when we truly open to our commonalities as human beings, from West to East, no matter what our cultural upbringings.

DKK 299
AntalMeditation - en rejse tilbage til dig selvMeditation - en rejse tilbage til dig selv

Forfatter: Svend Trier

"Meditation - en rejse tilbage til dig selv" er en bog på 120 sider samt 1 cd med 3 guidede meditationer. Forfattet og indtalt af Svend Trier - en af pionererne inden for meditation herhjemme. Svend Trier har ulgt udviklingen fra tiden, hvor meditation var forbeholdt buddhister og hippier til i dag, hvor meditation er blevet mere udbredt og praktiseres af alle fra direktøren til bagerjomfruen. Og det er der ifølge Svend Trier god grund til. Meditation kan nemlig hjælpe os til at finde ind til os selv og give os mere energi, psykisk balance og nærvær i livet. I "Meditation - en rejse tilbage til dig selv" fortæller han både udogmatisk og uhøjtideligt om, hvordan meditation er en vej til øget selvforståelse og til at opnå mere harmoni og glæde i ens relationer.

Du kan læse et uddrag fra bogen her (åbner i nyt vindue)

Bogen giver en overskuelig introduktion til de forskellige meditationsformer og er fyldt med praktiske øvelser og teknikker, som kan hjælpe både den nystartede og den trænede meditationsudøver. Med bogen følger en cd, hvor Svend Trier har indtalt tre meditationsøvelser.

DKK 150
AntalSjov med yoga (bog)Sjov med yoga (bog)

- for børn og voksne
Af Juliet Pegrum


Sjov med yoga - for børn og voksne præsenterer dig for mere end 70 yogaøvelser i børnehøjde, som du kan lave med dit barn helt ned til treårsalderen. Yoga hjælper børn til at mærke og lytte til dem selv og deres krop og herigennem opnå mere selvindsigt og udvikle større selvtillid og selvværd.

Bogen indeholder udførligt beskrevne og rigt illustrerede øvelser, som udfordrer barnets fysik og forbedrer dets smidighed, koncentration, balance og koordination. Nogle af øvelserne kan fungere som samarbejdsøvelser, da de kræver, at man er to eller flere om at lave dem. Det hele foregår gennem leg og imitation af dyr, ting og begreber, som barnet kender fra sin hverdag. I kan f.eks. brøle som en løve, lege at I er en tekande eller stå fast og urokkelige som et bjerg.

Yoga kan være en måde at finde ro sammen i en ofte hektisk hverdag. Sjov med yoga - for børn og voksne indeholder forslag til åndedræts- og visualiseringsøvelser, der appellerer til dit barns sanser og fantasi, og som kan give jer et fælles frirum. Sidst i bogen gives forslag til aldersopdelte øvelsesserier, som du kan lade dig inspirere af.

Yoga i børnehøjde er sundhed for både krop og sjæl, og Sjov med yoga - for børn og voksne lægger op til mange timers sjov og velvære sammen med dit barn. Rigtig god fornøjelse!

DKK 199
AntalEt Pukka LivEt Pukka Liv

Et Pukka Liv - på dansk.

Bogen er skrevet af Sebastian Pole, som er grundlægger af Pukka Herbs. Her formidler han sin viden om den Ayurvediske måde at leve sin hverdag på for at opnå et godt helbred og lykkeligt sind. Ayurveda er Indiens traditionelle sundheds system, som beskæftiger sig med fysisk velvære, mental balance, spirituel forståelse, gode forhold og miljø. Ayurveda berører alle aspekter af livet for at mennesket kan opnå sit fulde potentiale. I bogens syv kapitler guider Sebastian Pole læseren til et optimalt liv baseret på principperne fra det indiske sundhedssystem ayurveda og kommer ind på emner som krop-sind type, næring, udrensning, foryngelse, styrke og stilhed, økologi og relationer.

I bogens forord skriver Sebastian Pole blandt andet:
”Min drøm er, at bogen vil hjælpe dig til at forstå dit liv på et dybere plan og gøre det muligt for dig at nyde det i højere grad, for det er det, ayurveda i grunden handler om – at finde en vej til trivsel og glæde.”

DKK 299
AntalKontakt | Købsinformation | Yoga | Yoga undervisning | Yogatøj | Yoga DVD | Yogamåtte | Pilates | Træningsbold | Træningsmåtte | Vis Kurv & Bestil | Yoga i Danmark | Sitemap

Yogaudstyr.dk   |   Rosenvængets Allé 19   |   2100 København Ø   |   mail@yogaudstyr.dk   |   Tlf. +45 72 28 95 95