1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Lev mere - kæmp mindre

Lev mere - kæmp mindre

DKK 249

Forfatter: Maria Juhl

Maria Juhls bog “Lev mere – Kæmp mindre” vil dybest set uddanne dig til, at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde. Med denne bog står Maria Juhl i spidsen for en bevægelse, for fremme af holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed.”
– Deepak Chopra, verdensberømt rollemodel indenfor sundhed og bedstsælgende forfatter.

Lev mere – Kæmp mindre er bogen til alle, der søger dybere og mere grundlæggende forståelse for deres egen sundhed eller mangel på samme, tilpasset nordisk livsstil og klima.

I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Denne overlevelsesstrategi er smart, men gør samtidig at vi konstant befinder os i en slags beredskab. Vi kan hele tiden gøre mere og kæmpe hårdere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Samtidig går mange oven i købet rundt og føler sig mellemfornøjede. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter en hurtig løsning i stedet for at sigte efter vedvarende, bæredygtig livsstil.

Bogen bringer os på en logisk og letfordøjelig måde tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt. Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, den flere tusinde år gamle, verdensomspændende sundhedsvidenskab, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!
Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

Antal

• Levering: 1-3 hverdage
• Billig fragt
• 90 dages fuld returret


Produkter i samme kategori