1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

ScoliYoga

Adresse: Lyngbygaardsvej 96A, 2800 Kongens Lyngby
Kommune: Lyngby-Taarbæk
Email: info@scoliyoga.dk
Telefon: 69303940
Hjemmeside: www.scoliyoga.dk
Antal visninger:776
Stilarter:
Hensyntagende Yoga

Yoga for dig med skoliose

Hos ScoliYoga er vi specialister i Yoga for skoliose, og du bliver altid mødt med en professionel fagperson, der selv har skoliose. Vi drager seriøst nytte af vores personlige erfaringer og brede specialviden inden for skoliose, når vi underviser, behandler og rådgiver vores fantastiske kunder. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyder dig det bedste inden for evidensbaseret skoliosetræning og smertebehandling målrettet personer med skoliose i alderen 13+.

Det er vigtigt for os, at alle yogaøvelser har en holdningskorrigerende effekt. Vi tilpasser derfor hver yogaøvelse individuelt til hver eneste kunde, så den kan bidrage til at forbedre netop din skoliose. Vores træningsmetoder skaber det bedste fundament for, så du kan lære at udføre yogaøvelserne sikkert og korrekt. Vi vurderer hele tiden hvilke yogaøvelser, der er de bedste for dig. Du får altid en grundig gennemgang, og du bliver guidet i dine korrektioner, så du også kan træne sikkert derhjemme.

Ønsker du også at træne din skoliose korrekt
Har du, ligesom mange af vores andre kunder, været gennem utallige undersøgelser, behandlinger og træning uden den ønskede effekt?
Så har du sikkert også spørgsmål, som du mangler at få svar på – eller er stadig i tvivl om, hvad du skal stille op for at få det bedre.

Som specialist i Yoga for skoliose og smertebehandling, kan vi hjælpe dig med den rette træning og vejledning. Vi garanterer, at du både kan opnå en positiv effekt, smertelindring og en mindre skoliosekurve.

Vi ønsker, at du får et bedre liv med din skoliose – og vi glæder os til at hjælpe dig.

Vel mødt hos ScoliYoga🙂


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger