1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bodyfulness- & spaferie til Lesbos, Grækenland | 15. - 22. september 2024

Arrangør:MUNONNE - Bodyfulness v/Karina H. Moe
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:15/9/2024 kl. 15:55
Til:22/9/2024 kl. 23:00
Antal visninger:170

Den græske ø Lesbos indbyder med sit rolige tempo og smukke omgivelser til afslapning og genopladning. Vi rejser i september, hvor vejret er meget sommerligt. Vi bor på et hyggeligt hotel, som har bungalows og hotelværelser lige ved vandet.

Essensen i Bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen.
En typisk Bodyfulness-praksis minder om en klassisk yogatime med bløde stræk. Men i Bodyfulness tilsætter vi ingredienser, som giver dig større kropsligt nærvær og endnu mere livfuldhed og glæde. Blandt andet intuitive bevægelser til musik og særlige rysteøvelser.

I løbet af ugen lærer du at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. Og åndedrættet vil åbne til nye sider af dig selv. Du arbejder også med intuitive bevægelser, der handler om at overgive sig til kroppens iboende intelligens. Alle timer afsluttes med nærværstræning og afspænding. Du er vel at mærke hele tiden i trygge hænder hos Karina Helsted Moe og en rutineret medunderviser.

​​Programmet
07.00-09.00
 – Morgenpraksis.
16.00-18.00
 – Eftermiddagspraksis

Undervisningen foregår udendørs på græsset med smuk udsigt over havet.
 
2 eftermiddage er der undervisningsfri, hvor du har flere tilbud: vandretur, udflugt til varme kilder eller en særlig åndedrætsterapi-session (300 kr). 

Underviser:  
Karina Helsted Moe - fysioterapeut, psykoterapeut MPF, åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og yogalærer (RYT 500). Karina har i knap 20 år undervist i yoga og mindfulness og arrangeret retreats siden 2009. De seneste år har hun udviklet metoden Bodyfulness. I 2020 udkom hun med bogen Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen. 
 
Der vil på rejsen være en medunderviser, så der er 2 rutinerede yogaundervisere til hver praksis. Det vil også være muligt at bestille massage og kropsterapi.
 
Indkvartering: 
Delfinia er et populært hotel beliggende i smukke omgivelser ved havet uden for Molivos. Fra det hyggelige poolområde har du smuk udsigt over Molivos og den gamle fæstning. Der findes en lang strand lige neden for poolområdet.

Molivos er en lille middelalderby på det nordlige Lesbos, og her kommer ordet “malerisk” virkelig til sin ret. Her bliver du grebet af en uimodståelig trang til konstant at fotografere de postkortmotiver, som findes overalt.

Byen har en fantastisk arkitektur, som du kan nyde, mens du slentrer rundt i de smalle brostensbelagte gader med charmerende stenhuse. Her findes også en stemningsfuld havn og mange små butikker, barer og tavernaer, hvor du spiser godt for billige penge.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger