1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Forårs-retreat med styrketræning og Hatha yoga

Arrangør:Catrine Erichson & Eva Diercks
Placering:Odsherred (Fyrregaarden)
Fra:12/4/2024 kl. 15:00
Til:14/4/2024 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:201

Oplev en weekend fyldt med velvære, styrketræning og Hatha yoga i selskab med Catrine Erichson og Eva Diercks. Glæd dig til en skøn kombination af styrketræning, yoga, saunagus, vildmarksbad, lækker mad, omgivet af skøn natur og hyggeligt samvær. Catrine og Eva vil guide dig gennem en skøn blanding af træning, afslapning og velvære – så du kan genoplade, styrke kroppen og fordybe dig.

PRIS
Pris 3.800 kr. pr. person for hele weekenden - tillæg på 400kr. for enkeltværelse. 

TID & STED
En dejlig weekend fra Fredag den 12. april 2024 kl. 15.00 til Søndag den 14. april kl. 11.00 på skønneFyrregaarden, Matolievej 14, 4573 Højby.

OM WEEKENDEN
Oplev en weekend fyldt med energi og balance ved vores unikke trænings-retreat, hvor styrketræning og yoga forenes for at skabe den ultimative træningsoplevelse.

Under vores styrketræning vil du derfor sammen med Catrine blive udfordret på udholdenhed, styrke og fysik samtidig med at vi har det sjovt. Træningen består af flere små træningspas med forskellige styrkeøvelser og sjove makker-øvelser, og tilpasses/skaleres udfra de enkeltes niveau. Vi skal træne med egen kropsvægt og forskellige vægte, der giver os mulighed for at udbygge vores styrke og muskelmasse.

Hos Eva venter en fordybelse i Hatha yogaen, der kombinerer yogaflows og blide stræk. Vores fokus er på stillinger, der styrker kroppen indefra, skaber indre balance og giver mulighed for fordybelse og bevidsthed. Vi vil blandt andet arbejde med skønne yogastræk, twist og åndedrætsøvelser.

Vores styrketræning og yoga er nøje afstemt for at skabe en synergetisk effekt. I modsætning til andre retreats, der ofte fokuserer ensidigt, ønsker vi at understrege vigtigheden af at kombinere styrketræning og yoga. De seneste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen opfordrer til træning af de større muskelgrupper. Derudover er det vigtigt fx ved yoga at strække musklerne ud for bl.a. at forebygge skader, skabe mobilitet og mindske spændinger. Både styrketræning og yoga har vist positive virkninger på hjerte-kar-sundhed, blodtryksregulering og stofskifte. Kombinationen af begge træningsformer styrker flere sundhedsmæssige fordele.

Vi er også glade for at have Anja Hald med i køkkenet, der vil forkæle os med lækker forplejning gennem hele opholdet. Hendes mad er sund, nærende, farvestrålende og overvejende økologisk. Anja, der er uddannet ernæringsterapeut med over 16 års erfaring som ernæringsassistent, tilføjer en ekstra dimension til vores weekendoplevelse.

Læs mere og tilmeld dig her.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger