1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Luksus yogaretreat på Kreta

Arrangør:Ulla Steen i samarabejde med rejsebureauet AYAMA YOGA | HOLIDAYS I RETREATS
Placering:Kreta
Fra:12/10/2024 kl. 08:00
Til:18/10/2024 kl. 14:00
Antal visninger:162

  Højt hævet over det ægæiske  blå hav, på kanten af klipperne, ligger Acro Suites/Seaside luksus hotel. Her falder man i søvn til lyden af bølgerne under en stjernebesat himmel, spiser den skønneste mad, dyrker yoga, spiller tennis og svømmer i sin egen infinity pool eller en af de andre pools der ligger drysset ud over klippen. Jeg ved det…. fordi jeg var der selv i oktober i år, og blev fuldstændig fortryllet af stedet. Første gang jeg opdagede stedet, var i en artikel i et In-flight Magazine.. Jeg husker at jeg diskret rev siden ud – undskyld…., men fotoet af den smukkeste yogashala fik mit hjerte til at slå lidt hurtigere. Nu er drømmen om at besøge dette fantastiske sted gået i opfyldelse. 

I oktober 2023 mødtes jeg med  Ayama  Retreats and Holidays på resorted, og en aftale kom i stand. Alt klar til bookning – og du kan glæde dig! 

Hotellet ligger helt privat på kanten af en høj klippe med udsigt over Agæerhavet og  en halv times kørsel fra Heraklion lufthavn.Alle værelser har havudsigt, og anset hvor du befinder dig på hotellet, er udsigten formidabel. Indretningen er underspillet luksus med wauw effekt.

Hotellet er kun for voksne. Hotellet er opdelt i to afdelinger, hvor den mest eksklusive er Acro Suites. Her har du egen infinity pool og direkte udsigt over havet. Her er du i 1. række til de spektakulære solnedgange og delfinernes leg. Suiterne er “out of this world” lækre. De skal opleves. Acro Suites har egen restaurant med Michelin kokke og egen Spa afdeling. Du kan booke sammen med din ven/veninde, kæreste, ægtefælle eller bare give dig selv lov til den ypperste luksus med suite helt for dig selv.

Der er inkluderet halvpension – morgenmad og middag – i Acro suites opholdet.

De fleste fotos her på siden her er taget af mig under mit besøg. Ønsker du at se flere professionelle fotos fra hotellet, kan du bruge linket til Acro Suites website her

Hotellets anden afdeling er Seaside lifestyle resort 5*. Værelserne er store, med skønne badeværelser og en patio eller altan med udsigt over havet. Rundt omkring resortet er “drysset” pools og små hyggekroge. Om aftenen tændes stjernerne, og når månen spejler sig i havet lige nedenfor dig, kan det næsten ikke blive mere magisk.

Opholdet på Seaside lifestyle resort er all-inclusive – også drikkevarer, både I restauranten og ved poolbarerne. Der er mulighed for vegansk, vegetarisk og glutenfri forplejning.

Hotellet har 2 yogasale og vi har lejet dem begge (se foto øverst). De ligger med udsigt til bjergene, havet, solopgang og solnedgang. Når vi afslutter yogaen er du er velkommen til at benytte stedets fitnessfaciliteter.  Når man træder ind i “Sea Cave Spa”, ved man bare at her handler det om forkælelse. Selvom naturen og yogaen gør sit til at nervesystemet falder til ro, er massage, vandterapi, sauna og stimulerende olier lige den sidste sløjfe, der bindes rundt om hele velværepakken. 

Den private strand, med krystalklart vand, ligger lige nedenfor hotellet. Når du er tilmeldt, er der mulighed for at bestille udflugter f.eks. til en af Kretas største attraktioner – “Knossos” – eller en speedbådtur til Santorini. 

Priser:

7 dage og 6 overnatninger Seaside Luxury resort all-inclusive

Alle værelser med havudsigt

Dobbeltværelse pr. person: kr. 9.900,-

Eneværelse pr. person: kr. 13.425,-

7 dage og 6 overnatninger Acro Suites halvpension

Alle værelser med havudsigt og egen pool

Dobbeltværelse pr. person kr. 16.025,-

Eneværelse pr. Person: kr. 23.725,-

Bookes Acro Suites kan der tilkøbes all-inclusive på Seaside hotel mod et tillæg på kr. 450,- pr. døgn.

Hvad er inkluderet?

7 dages ophold på Seaside Hotel I “Sea view room” eller I Acro Suites I “Wave Suites”

All inclusive (buffet) for dem der bor på Seaside Hotel og halvpension (morgenmad og middag a´la carte på Acro Suies Restaurant).

Transfer fra Heraklion lufthavn ved ankomst og hjemrejse

Benyttelse af Yoga Shala 2 gange dagligt

20% på alle Spa behandlinger

Hvad er ikke inkluderet?

Internationale og indenrigsfly fra og til Heraklion lufthavn

Turistudflugter

Rejseforsikring

Drikkepenge

 

Da hotellet altid har fuld belægning, har de betinget sig tilmelding senest 15. april 2024. Hvis du ønsker at sikre dig en plads på retreatet, bedes du hurtigst muligt indbetale depositum på kr. 1500,-. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale hele beløbet, hvis det passer bedre ind i din planlægning.

Depositum tilbagebetales ikke efter 15. april 2024.

Såsnart flyafgange fra Aegean Airlines er tilgængelige for oktober 2024, får du direkte besked i din mailboks. 

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk   eller info@ayamaretreats.com

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger