1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindfulness Retreat i Italiens grønne hjerte: Umbrien | 27. sep. - 3. okt. 2024

Arrangør:MUNONNE - Mindful People ved Bettina Vilmun
Placering:Pietralunga, Umbrien, Italien
Fra:27/9/2024 kl. 08:00
Til:3/10/2024 kl. 18:00
Antal visninger:110

“Why are you knocking at every other door? Go, knock at the door of your own heart.”
 ― Rumi

​Dette er en kærlighedsinvitation til din sjæl. En invitation til at komme hjem i dig selv og restituere krop og sind med mindfulness baseret selvomsorg. En mulighed for at stoppe op, give sjælen plads, kroppen og sindet ro. Opdage hvor stort et mirakel det er at være givet et liv som menneske på vores smukke, blå planet.
 
Her er der sørget for alt. Du skal bare lade dig guide og synke dybt ind i dig selv op opleve det nærvær, der er muligt, når vi bliver stille, slipper omgivelsernes forventninger og krav og inviteres ind i væren, hjem i os selv.
 
Vi er i Italiens grønne hjerte, de smukke bjerge i Umbrien i området, hvor pilsgrimsrejsende har vandret i flere hundrede år på caminoen, Via Frencigena. Vi er i middelalderbjergby Pietraglunga.
 
Lad dig indhylle i bjergenes ro og skønhed og lad hver en celle i kroppen blive tanket op af det fortættede nærvær, som bjergene så gavmildt øser af. Der er fokus på din indre proces, men vi får hjælp af omgivelserne.
 
Hvilken sæson skal du vælge:
Om foråret er naturen i området én stor kærlighedsaffære; de vilde blomster bejler til insekter og sommerfugle med de mest forførende duftnoter, træerne er sprunget ud efter en lang vinter og fuglene kvidrer lystigt for at tiltrække en partner og prale af deres overflod, mens floder og vandfald finder vej gennem det maleriske landskab. Vi er midt i naturens ekstatiske lovprisning af livet, blot fordi det er. Og det smitter.

Efteråret i Italien byder stadig på smukke solrige dage med behagelige temperaturer, så vi kan nå at mætte os med det livgivende lys inden vinteren for alvor, sætter ind i Danmark. Faktisk en af de bedste årstider at besøge området; de behagelige temperaturer, det smukke lys og landskabernes fantastiske farvespil. Træerne gør sig klar til at smide deres blade og følge årstiderne skiften og vi gør dem følge; vi kigger på hvad der ikke længere tjener os i vores livsudfoldelser og lader lyset falde på det, der skal gro sig stærkt.
 
Program 
Vi laver mindfulness praksis hver formiddag og hver eftermiddag/aften. Der vil der være en hel dag i stilhed med guidede mindfulnessøvelser. Meditation, mindful yoga, kropscanning, gående meditation, afspænding og mindful bevægelse, dialog og udveksling til refleksion.  Der vil være fokus på åndedræt og krop som et bærende anker igennem vores oplevelser, så vi kan genetablere tillid til kroppens visdom og iboende ressourcer. Dagligt vil der være instruktioner og inspiration til at fordybe nærværet og stabilisere opmærksomheden.  Der undervises blandt andet ud fra klassisk evidensbaseret mindfulness MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion)
 
En eftermiddag vil vi vandre i bjergdale, for at opleve vandfald, floder og fauna med en guide, der kender området indgående. Der vil være mulighed for både kort og lang tur afhængig af din kondition.
 
En eftermiddag vil vi orientere os i området og fortabe os i udsigter. Opleve den gamle smukke,
middelalder landsby by Pietralunga, som vi bor i nærheden af.
 
En saltvandsindsprøjtning til dit nervesystem og til din mindfulnesspraksis. Retreatet er for dig, der gerne vil invitere mere nærvær ind i dit liv og fordybe din mindfulness praksis. Måske har du brug for at stoppe op i dit liv, genfinde dig selv, dit nærvær, for at kunne navigere mere bæredygtigt i dit liv.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger