1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA RETREAT BALI

Arrangør:DUEYOGA.COM
Placering:BALI
Fra:21/10/2024 kl. 10:00
Til:31/10/2024 kl. 10:00
Antal visninger:96

YOGA-RETREAT PÅ BALI

Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa

Læs meget mere om indhold og pris på markedets mest indholdsrige yoga retreat på Bali: https://www.dueyoga.com/yogarejse

Din unikke yogarejse til smukke og skønne Bali - et yoga-retreat med kulturelle vandringer og lokale besøg på Bali

Tag med på denne spændende yoga- og lokalkultur rejse til det nordvestlige Bali med den fantastiske natur, hvor de smukke palmetræer går i et med den private sandstrand og det turkisblå hav. 

Med halvpension på resortet, to daglige yogasessioner, ledet af CYT500 Diana Due, samt mulighed for fordybende vandreture og sightseeings, er dette yoga-retreat den ultimative afslapningsrejse, som din krop vil nyde.

Din yoga underviser er Diana Due og din rejseleder er Bent Gaarsted

Puri Dajuma startede i 1998 som et lille hotel med 3 værelser primært for de omkringliggende landsbyers familier der kom på besøg, til i dag som 4-stjernet Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa, hvor de ca. 50 medarbejdere kommer fra de omkringliggende landsbyer. Det er et motiveret, dedikeret og ansvarligt team, der er totalt involveret og engageret i Puri Dajumas avancement og fremskridt, som også gavner hele landsbyen økonomisk og socialt. Det familieejede ECO-resort er et harmonisk ægteskab mellem balinesisk og vestlig kultur, hvilket viser sig under særlige begivenheder, eksempelvis i templer og under ofringsceremonier.

Diana Due vil imødekomme dine individuelle behov og sikre, at øvelserne er skræddersyet til dit niveau. Uanset om du er nybegynder, let øvet eller øvet, giver dette yoga-retreat mulighed for at rejse alene, sammen med en rejseven eller en gruppe, selvom I ikke er på samme niveau.

Rejselederen er med fra start til slut, og han vil gerne hjælpe med bookning af flyrejse mv.

Morgensessionerne er Hatha der kan udvides med flow, mens eftermiddagssessionerne primært er Yin yoga. De daglige yoga-sessioner og meditationer giver dig mulighed for at mærke dig selv og din krop samt måske finde den indre ro. 

Udover yoga er der mulighed for at opleve forskellige aktiviteter i naturen, idet resortets placering direkte i naturen er det perfekte sted for de 3 indlagte lokalkulturelle halvdags ture, hvor vi kommer på vandringer i områdets naturskønne landskab. Vi tilbyder at deltage i disse spændende vandreture, der fører os gennem ECO plantager, smukke rismarker og til balinesiske templer. 

Under opholdet er der også mulighed for at tilkøbe forskellige ture, f.eks. snorkling og tur til Ubud.

LÆS MERE HER: https://www.dueyoga.com/yogarejse

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger