1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hormon yoga workshop

Arrangør:Balancekompagniet, Pernille Fournais
Placering:Hørsholm
Fra:30/10/2015 kl. 17:00
Til:31/10/2015 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:711

Jeg kan varmt anbefale denne workshop til andre. Jeg har fået nogle fantastiske redskaber til selv at håndtere de udfordringer overgangsalderen byder mig. Det var et dejligt lille hold med en god og intim atmosfære og det hele foregik i skønne lokaler. Pernille er super dygtig til at formidle budskabet og skabe en behagelig og hyggelig stemning. Birgitte Højte

 Læs flere udtalelser her

Hormon Yoga er til dig, kvinde over 35 år

  • Du er på vej ind i overgangsalderen (peri-menopausen og menopausen) eller midt i den eller slut med den.
  • Du mærker hormonelle ændringer, tørhed, manglende sexlyst, hedeture, hovedpine, søvnforstyrrelser, irritation, tørre slimhinder, hårtab, træthed, irritation eller andre symptomer
  • OG du vil gerne gøre en aktiv indsats for at få en juicy overgangsalder

Hvis det passer på dig, så kan hormon yoga være løsningen for dig.

 Sted: Balancekompagniet Gl. Hovedgade 6 C 2970 Hørsholm

Pris & tilmelding:  1.495 kr. inklusiv frugt, snacks, te, manual og guidede afspændinger lige til at bruge derhjemme.. 

Vil du med -  send en mail til Pernille på fournais@balancekompagniet.dk eller ring 26 66 24 20. Du indbetaler beløbet samtidigt med din tilmelding. Du kan enten betale via mobile pay på 26 66 24 20 eller på mit konto nummer  Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 Tilmelding er bindende. 

Vær opmærksom på at hormonyoga ikke anbefales, hvis du f.eks. har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, svær endometriose eller væsentlige hjerteproblemer eller psykiatriske diagnoser. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i workshoppen, så ring til mig på 26 66 24 20 før du melder dig til.  

Om underviseren: Pernille Fournais, certificeret og eksamineret Hormon yoga therapist af Dinah Rodrigues, certificeret vinyasa yogalærer, efteruddannet inden for feminin (Shakti) yoga ved Laila Thorsheim med specialisering overgangsalderen, psykoterapeut MPF, mindfulness træner og cand.merc.

På workshoppen gennemgår vi programmet flere gange, så øvelserne tilpasses dig. Du får en manual med hjem med øvelserne, og adgang til lydguide med afspændingsøvelserne. Du får også glæden af tre uundværlige restorative øvelser for kvinder i overgangsalderen. 

Hormon Yoga er videnskabeligt dokumenteret og har hjulpet mere end 1.000 kvinder verden over.

Selve programmet tager kun 20-30 minutter at udføre, når du har opnået rutinen. Det består af opvarmningsøvelser, specielle Hormon Yoga-øvelser, åndedrætsøvelser, meditations- og visualiseringsteknikker. Det unikke ved systemet er, at det er sammensat sådan, at du i løbet af øvelsesserien stimulerer de forskellige hormonproducerende kirtler og organer optimalt. 

Ophavskvinden til dette hormon-yogasystem er brasilianske Dinah Rodrigues, som i en alder af sine 86 år stadig selv eksaminerer og certificerer nye instruktører inden for Hormon Yoga Terapi. Deriblandt mig. Dinah Rodrigues har via et omfattende forskningsarbejde i samarbejde med bl.a. læger, vise mænd i Indien og Tibet og fysioterapeuter udviklet de enkelte yogaøvelser over en periode på mere end 20 år, så de giver den optimale og ønskede effekt. Hun er selv levende reklame søjle for sit system

Individuel undervisning i hormon yoga:

Timeprisen er 800 kr. Du skal beregne tre timer første gang. Hvis I er flere end en person, så kontakt mig og hør nærmere om prisen. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger