1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Psst...elsker du yoga og rejse? Så vil du elske det her... Kom med til Cape Town!

Arrangør:HannahMariya
Placering:Cape Town
Fra:22/1/2016 kl. 08:00
Til:2/2/2016 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:766

Kom med HannahMariya til the Cape! afrejse d. 22. januar 2016 fra Kbh. Vi kommer tilbage d 2. februar 2016. Det bliver 11 dage og 10 nætter, pakket med yoga,kulturelle oplevelser, musik, natur, god mad, gode og ærlige samtaler og vin.

Rejsen bliver en kombination af et yoga retreat og en god gammeldags ferie. Kodeord: Slap af og nyd livet. Der vil være forslag til ting du kan lave hver dag og det er op til dig om du vil være med eller hellere vil være dig selv og gøre dine egne ting.De første 4 nætter tilbringer vi i Villa Roku i Cape Town. Du vil få mulighed for at deltage i en vandretur op af Table Mountain (vi skal selvfølgelig lave yoga når vi når toppen), at tage ud og se Robben Island, at besøge en kirke, yoga på stranden, gå til koncert eller bare hænge ud ved huset og læse en god bog. Efter Cape Town kører vi længere sydpå for at se noget af den spektakulære Garden Route. Vi kommer til at bo i et hyggeligt strandhus et par nætter og derefter kører vi videre op til Addo Elephant Park på en én-dags safari tur. Næste dag flyver vi tilbage til Cape Town hvor vi tilbringer en nat til i vores Vila Roku inden vi rejser hjem forfriskede og glade, klar til at stå ansigt til ansigt med den sidste smule vinter i Danmark inden det bliver forår igen :-). 

Kom med til yoga retreat fra d. 22. Januar til d. 2. Februar 2016

Turen koster 16.666 Dkr. Prisen inkluderer:Fly tur/retur inkl. bagage

Overnatning i delte dobbeltværelser

Billeje

2 yogatimer om dagen

Koncert entré

1 x picnic

1 tur til Robben Island

1 Dags-safari i Addo Elephant Park

Et besøg i en kirke

Evt. et besøg på en skole i Port Elizabeth

Kort sagt alt undtagen mad.

 

Uddrag af Programmet

I CAPE TOWN

Lørdag

Efter ankomst og indlogering på værelserne. Et lille yogaprogram. Derefter Dinner og sundowner i Camps Bay. Pakke tæpper m.v. til søndagens picnic. Kort late night yoga program før sengetid. (ca. 15 min.)

Søndag

Kl. 6.45 Morgenyoga i solopgangen på terrassen.

Kl. 8.00 Vi tager en hurtig kop kaffe og croissant.

Derefter er der mulighed for at tage med i Point Community Church i SeaPoint til sunday service og efter gudstjenesten få en snak med nogen af de søde Capetonians fra kirken. Efter kirketid tager vi en slentretur ad SeaPoint Promenade enten til Woolworths eller Giovannis og køber ind til en picnickurv som vi skal have med til aftenens Kirstenbosch sundowner koncert i Kirstenbosch Botaniske have.

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger