1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindfulness & yin yoga - en meditativ workshop der forener de to -

Arrangør:Hot Yoga Studio
Placering:København Ø
Fra:12/12/2015 kl. 13:30
Til:12/12/2015 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:394

Mindfulness er et flere tusind år gammelt begreb fra buddhismen, der betegner såvel en tilstand som  en træningsform. At være mindful betyder at være bevidst nærværende på en ikke-dømmende måde, altså at være helt til stede og helt opmærksom på det, der finder sted i det givne øjeblik. Det kræver øvelse at være mindful, da det menneskelige sind har en udpræget tendens til at være flakkende og fraværende. Vi bliver let forført af tanker og bruger rigtig meget af vores tid på at tænke over, hvad der er sket i fortiden, og hvad der vil ske i fremtiden.

 Vi kan træne mindfulness på mange måder, fx via meditationer. Yin yoga er en helt oplagt yogaform til træning af mindfulness, da man ligger i stillingerne i længere tid og observerer og overgiver sig til det, der sker i kroppen. Vi kan med støtte fra mindfulness nå ind til en dybere yin yoga praksis, og yin yoga er omvendt en oplagt forberedelse til meditation. Begge dele vil du kunne opleve på denne workshop.Salen er opvarmet til 25 grader. Alle kan deltage på denne workshop.

Gæsteunderviser Lars Damkjær er en anerkendt mindfulness og yin yoga underviser. Han er bl.a. uddannet i MBSR (mindfulness baseret stress reduktion) videreuddannet i yin yoga hos Sarah Powers og har skrevet flere bøger, bl.a. ”Mindre stress, mere nærvær”, som du kan købe til rabatpris ifm workshoppen. Du kan læse mere på  http://larsdamkjaer.com/ 

Sted: Hot yoga studio

Nordre Frihavnsgade 13, Østerbro

Dato: Lørdag d. 12. december kl. 13.30 til 16.00

Pris: 250 kr.  (PBS medlemmer 20% rabat).

Booking og Info: hot@hotyogastudio.dk  tlf 29729935

 

Payment via Mobilepay: 29729644 (Ivy Brorsen, Hot Yoga Studio) 

eller kontooverførsel: Reg. nr.: 8401 kontonr.: 1286212 (Merkur Bank).


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger