1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaens åndedræt - Pranayamas.

Arrangør:Nordisk Yoga
Placering:Odense
Fra:6/3/2016 kl. 12:00
Til:6/3/2016 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:310

~~Yogaens Åndedræt Pranayama -  Søndag d.6. marts kl.12:00-15:00.

Vi trækker alle vejret - og det burde være en naturlig og ukompliceret handling.Vejrtrækningen afspejler hvordan du har det - og du kan via vejrtrækningen påvirke hvordan du har det.

Når du praktiserer de fysiske øvelser i yogaen, vil du opdage at vejrtrækning spiller en vigtig rolle. Igennem yogaen bliver du bevidst om dit åndedræt, du begynder så småt at beherske det og du lærer at give kroppen lov til at ånde frit, mens du oplever det uden at gribe ind. Det næste trin er at begynde at praktiserer egentlige åndedrætsøvelser: Pranayamas.

Åndedrætsøvelserne giver dig en oplevelse af kroppens og nervesystemets energi. Vejrtrækningen afspejler din sindstilstand og træning af åndedrættet kan hjælpe dig til opnå afspænding og mental ro.

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan arbejde med og forbedre din vejrtrækning kan denne workshop være til stor inspiration. Der undervises i vejrtækningens opbygning, betydningen af vejrtrækningen på det fysiske og mentale plan, samt praktiske vejledning i vejrtrækningsøvelser/ pranayamas.

Vivi Korn er uddannet yogalærer på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, Hamsa Yoga i Kbh./Indien og har mange års undervisningserfaring.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger