1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga retreat i Nice

Arrangør:Lifesparkz Eco-Explorer Côte d'Azur og Maria Bundgård
Placering:Nice og Villefranche-sur-Mer
Fra:14/5/2016 kl. 08:00
Til:19/5/2016 kl. 20:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:626

Yogaretreat i smukke Nice!

Lifesparkz Eco-Explorer Côte d'Azur og Just Yoga by Maria Bundgård arrangerer yogaferier á 6 dage med 3 timers dejlig yoga hver dag.

Vi starter dagen med 1,5 times bløde morgenflows med lange stræk for at vække kroppen nænsomt.

Om eftermiddagen/tidlig aften samler vi os igen til fokuserede og mere fysisk udfordrende 1,5 time, hvor vi fordyber os i temaer: f.eks. hofter, skuldre, balance eller acroyoga.

Nice byder på mange muligheder for at dyrke yoga i det fri – på stranden, i en park eller på en bådebro. Vi vil helst være udenfor, hvor vi kan nyde havet, himlen og vinden – solskinsdagene overgår langt dem med regn. Hvis det bliver regnvejr, finder vi et indendørs sted.

Dagen får du til at gøre, hvad du har lyst til. Du kan gå på opdagelse i byen, slikke sol på stranden, tage til nogle af de små byer omkring Nice, slentre ad Promenade des Anglais eller tage på sightseeing i Monaco, Cannes, Antibes eller nogle af de andre byer langs Côte d’Azur.

Lifesparkz Eco-Explorer Côte d’Azur arrangerer guidede cykelture i bjergene omkring Nice (for øvede cyklister på racercykel) eller kulturture til landsbyer. Du kan også tage på en lette, kortere vandreture i området nær Nice eller deltage i åben hav svømning på nogle af de bedste steder at svømmetræne i Europa (erfarne svømmere).

Du kan booke dig på en tur som supplement til yoga – så du kan nå hjem til aften yoga. Du kan også udskifte nogle af dagene med f.eks. cykel- eller en landsbytur.

Pris: 1.900 kr for 6 dages yoga (254 €)

Prisen indeholder 18 timers yoga med instruktør i 6 dage. Flytransport, logi og kost arrangerer deltagerne individuelt og uafhængigt af kurset, men vi hjælper hellere end gerne med at finde et sted at bo i området.

Maks. 15 deltagere.

Tilmeld dig via www.lifesparkz.com eller skriv en mail til tinabaltzer@lifesparkz.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger