1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga retreat - sundhed indefra

Arrangør:charlotte juul nielsen/Karsten Munk
Placering:Silkeborg - Søhøjlandet
Fra:3/8/2016 kl. 10:00
Til:7/8/2016 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:719

YOGARETREAT
 I Søhøjlandets smukke omgivelser

Sundhed indefra - detox – krop, sjæl og krop i forhold til de 4 elementer

 Oplev kvaliteterne af naturelementerne jord, vand, luft og ild i dig og omkring dig. – oplev yogaens transformative kraft og evne til at skabe balance og genopbygge.

• Jord er lungernes og tyktarmen element. Jorden støtter og bærer os, så vi kan føle os trygge, groundede og forbundne. På jorden synliggør vi os og viser, hvem vi er.

• Vand er leverens element. Vandet er i konstant bevægelse og foranderlig, livets flow. Leveren er æterlegemets og livskraftens organ, der fornyes om natten og bringer livskræfter til næste skridt og næste dag.

• Luft er nyrernes element. Nyrerne er sjælens / astrallegemets base - følelserne er i konstant forandring, fuld af ideer og vitalitet, skaber kreative og svævende flows. Selvaccept, når vi begynder at skabe plads og lethed til os selv.

• Ilden er hjertets element. Ilden transformerer og nedbryder, for at noget nyt kan spire frem. Varmen forandrer, smidiggør og styrker viljen til at virke ud fra kernen i os selv.

 På dette retreat vender vi blikket indad og lader op, der skabes et rum med nærvær og opmærksomhed på os selv. Formålet vil være at skabe lys og lethed i krop, sjæl og ånd, at give slip på det fastlåste og stagnerede – igennem arbejdet med de fire elementer, yoga, åndedrætsøvelser, meditationer, udrensning, kost, stillepraksis og indre arbejde/refleksioner.
 Revitaliserer og oplev kontakt til din essens og dit hjertes stemme. Få et indblik i samhørigheden med kosmos – at nøglen til sundhed skal søges i evnen til at acceptere os selv og verden som forbundne, levende og bevidste. At se på vores forbindelse til naturen som makrokosmos og os selv som mikrokosmos. Vi opnår indsigt i hvorledes vi fungerer i sammenhæng med universet .
 Yogaen vil være en kombination af blide flow og stræk, åndedrætsøvelser, yin yoga, restorative og meditationer. I stilheden, hvor vi holder op med at bevæge os og blot iagttager øjeblikket, lægger støvet sig og det store billede toner frem…Stilheden tilbyder en unik mulighed for at lytte dybere indad mod egen iboende visdom og rumme det, der opstår. Få øje på det der forhindrer transformation.
 Ved at kombinere viden om de fire elementer, kan vi ved hjælp af Yoga - åndedrætsøvelser, meditation og stillinger - få kontakt til og dermed påvirke bestemte områder i krop og sind. Vi hjælper kroppen med at sætte gang i den fysiske udrensning via bl.a. kredsløb, tarm, lever, nyrer og lunger. Der vil være fokus på at berolige og afbalancere nervesystemet.
 For at hjælpe kroppen lidt på vej i sin naturlige udrensning, kombinerer vi yogaen med levende, nærende økologisk grøn/vegansk mad – friske juicer, lækre smoothies, lette supper & sprøde salater, som styrker udrensningsprocessen. Alt er frisk og lavet fra bunden, så kroppen bliver fyldt med næringsstoffer.
 Desuden får du kendskab til urteteer og naturmedicin, således at du kan forlænge dit retreat derhjemme med yderligere udrensning. Alt er frisk og lavet fra bunden, så kroppen bliver fyldt med næringsstoffer.
 Hver dag vil der været fokus på et element via yogaen. En god veksel af praksis, refleksioner og teori. Undervejs vil der være tid til egen refleksion, at finde nye fortællinger og give slip på fortid/gamle identiteter og roller.

 Dato:
 Onsdag d. 03 august kl. 10.00 til søndag d. 7. august kl. 15.00
 Undervisere og kontakt:

 Charlotte Juul Nielsen – Yogainstruktør og kranio sakral terapeut – www.charlottejuul.com : char_nielsen@hotmail.com eller tlf. 20412547

 Karsten Munk – Heilpraktiker, homøopat og personlig livsvejleder. www.karstenmunk.dk, karsten@karstenmunk.dk

 Pris:

 4900 kr. – Depositum 2500 kr. (Prisen dækker overnatning i dobbeltværelse, undervisning, fuld forplejning.)
 Betaling: Mobilpay 20412547 eller reg. 9493 konto nr. 11102743

 Sted:
 Retreatet foregår på Marielund, Vestermarksvej 3, 8740 Brædstrup et hyggeligt og smukt landsted midt i naturen, med mange små og hyggelige stier.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger