1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Själ - Yoga, Ro, Balance

Adresse: Mørdrupvej 13b, 3060 Espergærde
Kommune: Helsingør
Email: hej@sjalerum.dk
Telefon: 26992633
Hjemmeside: www.själ.dk
Antal visninger:55
Stilarter:
Vinyasa yoga
Pranayama Yoga
Teenager Yoga 16 - 20 årrige
Virksomheds Yoga
Yin yoga
yoga for mænd
Restorative Yoga
Mindfulness
Meditativ Yoga
Kundalini yoga
Drop-in Yoga
Hensyntagende Yoga
Hatha Flow yoga

Velkommen til Själ 

Espergærdes yogaunivers for alle uanset form, alder og ståsted i livet. 

Vores yogastudie er placeret centralt i Espergærde i det fine, ikoniske, gule hus på Mørdrupvej. Huset emmer af historiens vingesus med sin smukke facade med iøjenfaldende ioniske pilastre.  Huset har nemlig tidligere været både biograf og kirke, og nu får huset nyt liv og själ som hele Espergærdes yogastudie. 

Vi er placeret i smørhullet mellem skov og strand ved havnetorvet, tæt på byens caféliv og i cykel- og gåafstand for det meste af byen. 

Når du træder indenfor i vores själerum, vil du forhåbentlig opleve, at skuldrene sænkes og roen falder på. Fra yogasalen har du kig til havet og skoven og kan følge årstidernes skiften og naturens ro. Vores yogasal er lys, luftig og hyggeligt indrettet med masser af plads, varme i gulvet og store vinduer, der lukker solen ind. 

Når du ankommer til din yogaklasse, har vi alt udstyr klar til dig, og vi har sørget for at dække op med alt det, du skal bruge til din yogapraksis. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at ankomme og finde dig til rette på yogamåtten. 

Vi har en lille hyggelig lounge, der støder op til vores yogasal, hvor du kan lande blødt enten inden eller efter din yogapraksis. Her er der altid dejlig, varm the på kanden, snacks og rolig musik, som du kan nyde i enten ro eller i snak med andre yogier. 

Hjertevarmt velkommen indenfor hos Själ!


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger