1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bevidsthedsrejsen - Massagekursus inkl. Pil-Yoga-Gym - 1. september - 8. september 2024

Arrangør:Bettina Werge / Den Blå Delfin
Placering:Petra, Lesbos, Grækenland
Fra:1/9/2024 kl. 07:00
Til:8/9/2024 kl. 12:15
Antal visninger:322

Denne rejse er oplagt til dig og din kæreste, ven eller veninde, eller andre som elsker at rejse på en anderledes ferie med ekstra indhold. Tag med til Lesbos i Grækenland, og lær at give en dejlig massage, til glæde for dig selv og andre. Lær min massage at kende, som mange, mange mennesker har gjort igennem mange år.

I ugens program er indlagt fysisk bevægelse som ”Pil-Yoga-Gym” (et mix af Pilates - Yoga - Gymnastik) om morgenen og vandreture / cykelture i bjergene om eftermiddagen. Vi udfordrer kroppens muskler på kærlig vis, så vi har kropsområder at træne vores massage færdigheder på.Massage kan gives til alle raske mennesker i alle aldersgrupper.

Da jeg ved hvad massage gør ved kroppen og sindet, ved jeg at denne uge bliver et hit for dig! Kan du forestille dig et bedre sted for indlæring, end på stranden med tæerne i sandet, til lyden af bølgernes skvulpen? 

Som en gammel kinesisk vismand sagde: Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt, intet! 

Dette kursus er overkommeligt og gir dig nogle værktøjer til at gribe massagen rigtigt an, gøre det rigtige, til de rigtige mennesker, så du ved, hvem der må få, og hvem der ikke må få massage.

Du lærer teknikkerne, så du kan føle dig tryg, fordi du på dette kursus får en god og grundig oplæring i, hvordan du sikrer at massagen du giver er i orden for modtageren og for dig selv, så du ikke selv får ondt under behandlingen. Du lærer også hvordan du behandler dig selv.  

Du lærer:

Hvordan en spændt krop ser ud - Forskellen mellem blid påvirkning og hårde tryk - Om kropsholdning - kropsanalyse - kropsbevidsthed - Hvordan dine muskler arbejder sammen med skelettet - Symptomerne på stress og hvordan det påvirker din krop - Hvordan du bruger din krop korrekt og undgår selv at få ondt - Hvornår du må give massage og hvornår du ikke må give massage - Hvordan musklerne tager imod dine tryk - stræk - træk - vrid - skub - At lytte til din krop og forstå hvornår din krop ønsker din opmærksomhed   

Massage:

Afslapper din krop - Gør dig glad og positiv - Giver dig velvære og overskud - Giver ny næring til dit forhold & venskab - Afhjælper smerter og fjerner spændinger - Afspænder dit sind & virker afstressende - Giver dig lyst til det som du ellers ikke orkede - Får dig til at lytte opmærksomt til kroppen og sindets behov -

På blot 7 dage, lærer du at give en effektiv og smertelindrene massage. Kom i Mesterlære og sug til dig af mine mange års erfaringer. Fra værktøjskassen får du gode råd, som du kan tage med hjem til brug i hverdagen. 

Vi tager udgangspunkt i de skavanker som deltagerne kommer med og gør ekstra meget ud af behandling af områder som gang på gang bliver udfordret i dagligdagen

Læs mere eller tilmeld dig hér


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger