1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

M I D S O M M E R - en yogaworkshop

Arrangør:Ditte Parby - Elv Yoga
Placering:KØBENHAVN Ø
Fra:21/6/2024 kl. 17:00
Til:21/6/2024 kl. 19:00
Antal visninger:199

MIDSOMMER - en yogaworkshop

Midt i sommeren der emmer af vibration, varme og solens lys kan du deltage på en skøn workshop, der tager dig på en rejse ind i Solar Plexus - din egen indre sol. Et energicenter der virkelig vågner på denne årstid. Solar Plexus er i yoga-traditionen energicentret for virkelyst og skaberkraft.

Man kan sige, at Solar Plexus er vores eget kraftværk, der - når der er kontakt, balance og frihed - understøtter os i at føre drømme, ideer og passion ud i livet. Kunsten er at lære denne livskraft at kende, så vi ikke overophedes og brænder for hurtigt ud, men heller ikke begrænser os og lukker ned for vores egne længsler og behov. 

Det er netop intentionen med denne workshop, og med afsæt i en 3 deling af vinyasa yoga, hatha yoga og yin yoga vil vi både løsne og styrke muskel-, nerve-, binde- og organ-væv omkring solar plexus og dermed også de emotionelle lag, der gemmer sig lige netop dér. 

Du vil med denne workshop mærke skøn forløsning, en dyb indre styrke og følelsen af at være lidt mere lysende og nysgerrig inden i. Klar til at bevæge dig ud sommerens vitale vibration. 

LÆS MERE & TILMELD DIG HER: https://elvyoga.com/workshops-forlb


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger