1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga & Qi Gong Retreat - Det Selvhelbredende Menneske på Lesbos Grækenland | 25. august - 1. september 2024

Arrangør:MUNONNE - HeartYoga ved Chalotte Fruergaard
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:25/8/2024 kl. 08:00
Til:1/9/2024 kl. 18:00
Antal visninger:163

En uge med selvomsorg og kærlighed gennem, hvile, stilhed og nærvær, meditation yoga og Qi Gong.
Elsker du yoga, meditation og Qi Gong? Trænger du til at mærke livsglæden boble og få ny inspiration eller trænger du til “at være i fred” og langsomt finde din vej? Eller vi du bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde?
– så er ugen for dig!
 
Gennem yoga, Qi Gong, kropsarbejde, afspændinger, meditation, undervisning og stilhed, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker at du lever igen.

Vores undervisning bringer dig indenfor studier af vores menneskelige potentiale i form af, energi, frekvens og bevidsthed. Lær om hjernen, placeboeffekten, neurokemi og din egen skaberkraft. Lær at tune din energi til at styrke din krop og dit sind.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Kombinér en yoga rejse med læring og ny inspiration...
 
Mere om indholdet af ”Det Selvhelbredende Menneske”’:
Vores små teoretiske inputs handler om de nyeste videnskabelige opdagelser, om hvor meget vi mennesker i virkeligheden består af bevægelig energi og vibration, og hvor lidt vi er psyke og fastlåste identiteter. Det betyder, at vi kan arbejde med os selv på en helt ny og forfriskende måde, ved at forstå energiens bevægelser. 

Vi kan blive selvhelbredende mennesker, med evnen til ikke blot at helbrede os selv, men at påvirke den virkelighed, vi omgiver os med. I ugen dykker vi ned i de forskellige emner, og undersøger vi det på vores egen krop. Vi arbejder med yoga og Qi Gong, som praksis for kroppen og meditation til at åbne for energierne.
 
Vi ved, at positiv forandring sker, når du er fredfyldt og derfor sørger vi for, at du kommer ned i gear, bliver afspændt i både krop og sind.
 
Vi glæder os til en uge med dig.
Kærligst
Chalotte og Clauss

Programmet byder på daglig undervisning, fordelt på formiddage og eftermiddage, nærmere info om tider får du dernede. Vi starter dagen med en dyb meditation, livgivende kropsarbejde samt relevante forelæsninger. Derefter nyder vi værts parrets nærende vegetar brunch, med udsøgte lokale produkter, honning fra bjergene, lokale frugter samt velduftende brød direkte fra ovnen. 
I pausen mellem vores sessions kan du blive på Mileljas smukke område, hvor du kan slappe af eller besøge den skønne sandstrand hvorfra du kan vandre ind til den billedskønne havneby Molivos. Er du til terapeutiske bade kan du tage en tur i de 700 år gamle varme kilder, der beriger krop, sind og ånd. 

Aftensessionen inviterer dig ind i et dybere afspændende flow eller andet fordybende kropsarbejde, samt et møde i indre fred. Herefter, kan du følges med andre ud at spise i Molivos eller tag på eventyr alene. Vi håber at du vil være med til fælles middag 2 gange i løbet af ugen. 
Det kræver ingen erfaring at deltage, alle kan være med.

Et dagsprogram kan se sådan ud:
(med forbehold for små ændringer)
Kl. 7.30-8.15:  Meditation
kl. 8.30- 9.30: Qi Gong i salen eller under åben himmel
kl. 9.30 – 10.15: Morgenmad
kl. 10.15: Fri tid, forelæsning eller kropsbehandlinger 
kl. 17.00-19.00: Afspændende Yoga & Meditation​
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger