1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bevidsthedsrejsen - Din Bevidste Krop - en rejse til Lesbos, Grækenland | 8. - 15. september 2024

Arrangør:MUNONNE - Den Blå Delfin ved Bettina Werge
Placering:Petra, Lesbos, Grækenland
Fra:8/9/2024 kl. 16:00
Til:15/9/2024 kl. 23:00
Antal visninger:125

På denne rejse står du på dit fundament og tager dine første skridt på din nye vej. Denne rejse er for dig som er træt af dine tilbagevendende små skavanker som ondt i nakke, ryg, lænd o.l. Du vil gerne i dialog med din krop og lære hvad det betyder når du har ondt hist og pist, og du er nysgerrig på alternative behandlinger og hvad det kan gøre for dig. 
 
Vi skal arbejde med din fysiske krop, så du lærer at se hvordan en spændt krop ser ud. Du lærer hvordan din dagligdag og dit mentale sind påvirker kroppen og til tider gør den stiv og smerteforpint samt hvad der skal til for at ændre dette mønster. Du lærer simpelthen at lytte og forstå hvornår din krop ønsker din opmærksomhed, hvad den fortæller dig og hvad du selv kan gøre, for at komme til at bo i en glad krop!
 
I denne uge arbejder vi med den vestlige verdens og den østlige verdens måde at anskue kroppens symptomer og sygdomme på. Du får en indsigt i, hvordan de gamle kinesere ser på kroppen med en 5000 år gammel lære og hvordan vi i Vesten i dag anskuer kroppen med en naturvidenskabelig indgangsvinkel som blot er ca. 200 år gammel. Jeg gennemgår i løbet af ugen, nogle af de muligheder der findes indenfor Kinesisk Traditionel Medicin, så du kan gøre dine egne erfaringer, når du kommer hjem. Er det ikke skønt at vide, at du selv kan gøre noget ved dine symptomer? Din krop skal bare have lidt hjælp, så klarer den resten selv!

På rejsen skal vi afprøve nogle af de behandlingsmuligheder som jeg er ekspert på. Du skal opleve hvordan det føles på din egen krop, da du får en dejlig behandling af mig.
 
Vi arbejder med dit sanseapparat. Vi starter dagen med at komme tilstede i kroppen ved at arbejde kroppen godt igennem. På den måde kommer du i kontakt med dig selv og du lægger mærke dine styrker og begrænsninger. Det er min erfaring, at vi lærer gennem kroppen, så når du forstår, at smerter i kroppen, er kroppens måde at få din opmærksomhed på, har du muligheden for at blive bevidst nærværende. Du har et valg!
 
Du får introduktion og guidning til hvordan du kan motionere din mentale muskel - hjernen, ved indlæring af forskellige meditations- og åndedrætsteknikker samt nærværs øvelser. Alt dette, sammen med vandreture i bjergene og besøg i varme kilder, vil det booste din sanselighed, give dig overskud og energi, og gøre dig til en gladere version af dig selv.
 
Du bliver virkelig klog på dig selv og på hvor fantastisk din krop arbejder for dig på det fysiske, det mentale, det bevidste og det ubevidste plan.
 
Så Velkommen til Bevidsthedsrejsen - Din Bevidste Krop. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger