1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vandring og yoga på skærgårdsøerne nord for Göteborg, Sverige | 10. - 14. august 2024

Arrangør:MUNONNE - Happy Hike ved Maria Mellander
Placering:Uddevalla, Göteborg, Sverige
Fra:10/8/2024 kl. 10:00
Til:14/8/2024 kl. 20:00
Antal visninger:126

Med en vandre- og yogarejse til skærgården nord for Göteborg får du både aktivitet og ro på i smuk natur.

Turen er på 5 dage med fuld forplejning og transport, dansk-svensk guide, dansk yogaunderviser, samt overnatning på et dejligt landsted. Og så oplever man det hele sammen med andre, der også er glade for natur og vandring.

Med vandre- og yogarejsen til de svenske skærgårdsøer kan du nyde den smukke natur i fællesskab med andre vandrere, afrunde dagen med yoga hver aften, og der er sørget for transporten og overnatning på et dejligt landsted med udsigt til havet, skoven og øerne omkring.
 
7.000 skærgårdsøer
Turen går til Kärlingesund, der ligger midt i skærgården ca. 100 km nord for Göteborg. Fra Göteborg til Norge ligger der 7.000 små og store klippeøer langs kysten. Mange af øerne er naturreservater, og selv på mange af de beboede øer er der ingen biler. Typisk er der en lille passagerfærge, og ellers er øerne kun tilgængelige med egen båd eller kajak.

Vandring på øer med klipper og urørt skov
Der er mange flotte vandrestier i skærgården. Stierne går gennem varierede omgivelser – der er granskov, bøgeskov, svampe om sommeren og efteråret, dramatiske klippekyster og betagende udsigt over havet og naboøerne.  Og fordi mange af øerne og store dele af Bohuslän er naturreservater, er der ikke fældet træer her i de seneste 100 år. Det giver et smukt og varieret landskab at vandre i.
 
Vi skal gå på nogle af de smukkeste etaper på Kuststigen, samt på lokale stier på øerne Skaftö, Gullholmen-Härmanön samt langs Åbyfjorden. Vores ture er på hhv. ca. 5 km, 15 km, 10-15 km, 15 km, og 10 km. Det bliver i alt ca. 55 km fordelt på de fem dage. Distancerne kan synes korte, men terrænet i skærgården er mere kuperet end det danske, så man når at blive rigeligt træt efter en dags vandring!
 
Tempoet er ca. 3-3,8 km/t ekskl. pauser i klippelandskab og 4,4-5 km/t ekskl. pauser i fladt landskab. Terrænet er primært klippelandskab og skovstier. Turene kan tilpasses efter vejret mv. Vi har egen bus med på hele turen, der gør det enkelt at tilpasse efter behov. 

Oplev naturen sammen
På turen rejser du med en turleder og bliver en del af en mindre gruppe af vandrere. Naturen er smuk deroppe, og det er ekstra dejligt at opleve den med ligesindede, der ligesom dig sætter pris på naturen og er glad for at vandre. Vi gennemfører turen med min. 16 deltagere, og det forventes, at der kommer op til 20 deltagere med.

Yoga - dagens stille stund
Rejsen indeholder både vandring og yoga, der komplimenterer hinanden. Mens vandringen foregår over et stort område gennem skiftende landskaber, er yogaen som bekendt forankret på yogamåtten i en yogasal. Med vandringen er opmærksomheden rettet udad, hvor man får mange indtryk fra naturen omkring og fra samtaler med ens vandrefæller. Med yogaen er der færre eksterne indtryk at forholde sig til, og man kan rette opmærksomheden indad mod krop og sind. Kombinationen af aktiviteterne giver balance, god energi, og ro på for krop og sind. Der er yoga hver morgen inden dagens vandretur, og yoga hver aften efter vandreturen. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger