1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie under åben himmel og Yogafestival på Lesbos, Grækenland | 1. - 8. september 2024

Arrangør:MUNONNE - Yoga Being v/Kirsten Slots
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:1/9/2024 kl. 08:00
Til:8/9/2024 kl. 15:20
Antal visninger:121

Tag med Kirsten Slots til Lesbos på en afstressende yogaferie. Du dyrker yoga i en sval pinjelund, nyder den smukke natur, hyggeligt samvær og vidunderlige måltider med ligesindede fra gruppen. Med i rejsens pris får du et festivalpas til øens Krop-Sind- og Ånd festival, som afholdes netop i denne uge med masser af yoga og andre spændende tilbud.

​Her får du det bedste fra to verdener. Trygheden og venskaberne i gruppen og en masse ny inspiration. Kirsten tilbyder yoga og meditation på festivalen, men der er mange andre inspirerende undervisere, så grib chancen for at få nogle helt nye oplevelser. Du kan se eksempler på festivalprogrammet her

Rejsen afholdes i samarbejde med Spies. Det giver dig optimal tryghed og afbestillingsvilkår. Samtidig får du en helt unik oplevelse sammen med Kirsten, som har afholdt kurser på øen siden 2016. Kirsten taler flydende græsk og kender alle de små snilde steder på øen. Du bestiller rejse, kursus og hotel ved at udfylde tilmeldingslinket. Spies sender din billet og betalingsinfo. Ca. en måned før kurset sender Kirsten dig et velkomstbrev. Så bliver det ikke nemmere.
 
Vi bor i den maleriske middelalderby Molivos som er på UNESCO´s World Heritage liste, ikke uden grund. Byen er utrolig charmerende med brolagte stræder, smuk arkitektur og små hyggelige tavernaer. Molivos er det perfekte sted til bare at være. Du finder nemt din yndlingscafe, hvor du kan nyde udsigten over den smukke bugt og bjergene plus det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland. Rejser du alene er Molivos et perfekt valg, fordi det er så det er nemt at hygge sig, både alene eller i selskab med andre fra gruppen.

Yoga under åben himmel
Ugen starter med yoga på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og mindfulness. Du kan sagtens være med, selvom du er begynder, her får du en rigtig god og grundig introduktion til yoga.
 
Program
Dag 1 – Ankomst, indkvartering og afslapning.  Kl. 18.00 byvandring med fællesmiddag
Dag 2 – Yoga kl. 10 - 13. Info og Frokost på lokal Kafenion.
Dag 3 – Yoga 9.30 - 12.30.    Kl. 17.00: Udflugt med fællesspisning
Dag 4 – Morgenyoga på stranden
Dag 5 – Deltagelse på Euphoria Festival
Dag 6 – Deltagelse på Euphoria Festival
Dag 7 – Deltagelse på Euphoria Festival, fællesmiddag
Dag 8 – Hjemrejse.  Ankomst CPH kl. 15.20
 
Yoga programmet og niveauet
​Alle kan være med, også begyndere. Vi arbejder med langsomme stræk, der genopbygger kroppen uden at belaste den. Vi har fokus på åndedræt, kropsbevidsthed og plads til et grin. Du kan sagtens deltage, selvom du har et par skavanker. Kirsten har 35 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger yogaen, så der tages individuelle hensyn. Yogaen kan tilpasses enhver krop, men har du problemer med ankler, knæ eller hofte, så kontakt Kirsten før du køber rejsen. Gaderne i Molivos er stejle, ujævne og nogle gange med høje trappetrin og så er det måske ikke den optimale destination.
 
Socialt samvær
Kirstens rejser er kendt for et trygt og rart socialt klima. Der bliver arrangeret fælles spisning og du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i det sociale. I fritiden hygger du dig med andre fra gruppen, går på stranden, slentrer rundt i de hyggelige stræder i Molivos, eller finder din egen yndlingscafe, hvor du slapper af og nyder udsigten over havet og bjergene.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger