1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

HATHA & DRØMMEREJSE - EFTERÅR, SKYGGER OG FRIGØRELSE

Arrangør:Malene Senku
Placering:KBH V
Fra:20/9/2024 kl. 18:30
Til:20/9/2024 kl. 20:30
Antal visninger:103

I Hatha & Drømmerejse kombinerer vi bevægelse og visualisering - Vi bevæger kroppen med Hatha Yoga, åbner de låste dele og frigiver stagneret energi. I den guidede Drømmerejse skabes billeder, historier og fornemmelser der giver adgang til underbevishedens dybere lag. Her kan vi finde svar på konkrete spørgsmål, og opdage hidtil ukendte eller glemte ressourcer og styrker.

 

SEPTEMBER MÅNEDS HATHA OG DRØMMEREJSE
Netop denne Hatha & Drømmerejse dedikerer vi til efteråret. Til den forløsende, frigørende energi. Til at slippe alt det der har været, men som ikke længere skal med. Som træerne, der smider deres blade, for at nye smukke kan vokse frem, når tiden er til det.

Vi lader derfor Hatha Yogaen være fyldt med udrensende twist og hofteåbnere, og Drømmerejsen guide os ind i mødet med vores skygger og den baggage vi ikke skal bære rundt på mere. Så vi herfra går ud i livet transformerede og frigjorte.


ARKETYPE - DEN VILDE KVINDE
Vi lader os inspirere af arketypen ’Den Vilde Kvinde’. Kvinden der slipper alt det, hun ikke længere skal bruge, hende der river alt det ned som er udtjent, og kun efterlader det tilbage der er kærlighed. I visheden om, at hvis nyt smukt skal blomstre frem, så må der ryddes, slippes og gøres plads.

 

INDHOLD
Hatha Yoga, Pranayama, Ansigts Yoga, Boldmassage og guidet Drømmerejse. 


PROGRAM
Vi begynder med en kort introduktion. Herefter en Pranayama / åndedrætsteknik for at sætte stemningen i kroppen. Med 75 minutters Hatha Yoga arbejder vi kroppen godt igennem, og slutter af med 30 minutters guidet Drømmerejse.

Intet forhåndskendskab er nødvendigt.

 

UNDERVISER
Malene Senku
Jeg har undervist Yoga og Meditation siden 2015 og har afholdt mere end 50 retreats og workshops, udover mine ugentlige timer i Københavnske Yogastudier. 

Derudover har jeg flere års erfaring i personlig udvikling, som ikke er en stræben efter en perfekt og ’fejlfri’ udgave af mig selv, eller af nogle andre. I højere grad forsøger jeg at arbejde mig hen imod en større rummelighed, hvor alt hvad jeg ér er velkomment, da jeg oplever at dette giver mig en større rummelighed ift. andre mennesker, hvilket bringer lethed, glæde og rarhed med sig. Yoga og meditation er uvurderlige redskaber i denne proces. 

I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget lys og potentiale. 

Mine elever beskriver mig som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

 

HVEM KAN DELTAGE
Alle der ønsker at skabe forbindelse til efterårets energi.

 

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål kan du kontakte mig på: myrn83@gmail.com


PRIS
210,-* / 235,-   

*doyoga medlemmer
NB. Der er frigivet 5 pladser til Doyogas medlemmer, efter ’først til mølle princippet’.

 

BETALING
Du sikre din plads ved indbetaling til:
Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Husk at skrive dit navn og dato for eventet. 

Din tilmelding er gældende og bindene ved betaling. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Giv mig venligst besked i det tilfælde.

 

TID & STED
20/9 2024
18.30-20.30

Doyoga
Vesterbrogade 69,
1620 KBH V


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger