1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGAREJSE TIL AZORERNE 27. AUGUST -3. SEPTEMBER 2024

Arrangør:Eva Wessel/Bravo Tours
Placering:Azorerne
Fra:27/8/2024 kl. 08:00
Til:3/9/2024 kl. 08:00
Antal visninger:103

Tag med på en uforglemmelig yogarejse til Azorerne i slutningen af august 2024! Dette eventyr vil give dig mulighed for at fordybe dig i yoga, somatics, mindfulness og tilstedeværelse, alt imens du oplever den skønhed, som Azorerne har at byde på.

 

OM DENNE YOGAFERIE TIL AZORERNE

Udover de to daglige yogasessioner vil der være mange muligheder for spændende udflugter under denne yogarejse. Du kan udforske øens naturlige vidundere, såsom smukke vandfald, vulkaner og krystalklare søer. Du kan også tage på en afslappende bådtur og opleve det Azoriske havliv på tæt hold. Det bliver en yogaferie, hvor du kommer tæt på naturen og tæt på dig selv.

Der bliver skabt et trygt, varmt og uambitiøst rum, hvor vi vil praktisere yoga, mindfulness, energi øvelser og somatics ude i naturen, mest muligt. Naturen giver en helt særlig oplevelse, som skaber en følelse af ro og fred, styrkelse af grounding og øger energi og vitalitet. August måned byder på 25 grader og smukt sommervejr på Azorerne.

HVAD KAN DU FORVENTE AF DIN YOGAFERIE TIL AZORERNE

  • Fantastiske landskaber og oplevelser, hvor du har mulighed for at praktisere yoga i den smukke natur, hvilket skaber en unik og inspirerende oplevelse.
  • Yogaklasser  med en erfaren yogalærer i trygge og uambitiøse rammer: Her vil der være mulighed for at fordybe sig i forskellige temaer/emner og lære dig selv og din krop bedre at kende.
     
  • Afslapning og velvære: udover yogaklasser kan en yogaferie på Azorerne også inkludere muligheden for afslapning og velvære. Du kan nyde spa-behandlinger, massage eller tage en svømmetur i hotellets pool.
     
  • Udforskning af naturen: Azorerne er et paradis for naturelskere og en yogaferie giver dig mulighed for at udforske øernes naturlige skønhed. Du kan tage på vandreture i bjergene, udforske vulkanske kratere, besøge varme kilder eller tage på bådture for at opleve det rige liv i havet, herunder delfiner og hvaler.
     
  • Madoplevelser: Azorerne er kendt for deres friske råvarer, herunder frugt, grøntsager, fisk og mejeriprodukter.

DU VIL BO PÅ LUKSURIØST HOTEL I PONTA DELGADA

Vi vil bo i den charmerende by Ponta Delgada, som ligger på den største ø, São Miguel, og byder på små, gamle gader og en hyggelig atmosfære. Ponta Delgada beskrives som smukkere end et postkort. Byen er fyldt med charme, historie og autentiske oplevelser.

Azoris Royal Garden er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i Ponta Delgada. Hotellet er omgivet af smukke haver og har en fantastisk beliggenhed.

Hotellet tilbyder en bred vifte af moderne faciliteter og komfortable værelser, der er elegant indrettede og udstyret med moderne faciliteter. Værelserne har privat badeværelse, tv, minibar, aircondition og gratis internetadgang.

Vores ophold på hotellet inkluderer en lækker morgenbuffet. Der er også mulighed for at nyde en middag med et udvalg af lokale og internationale retter mod betaling. Der er også en poolbar og en lobbybar, hvor man kan nyde forfriskende drikkevarer og lette måltider.

Hotellet har et stort udendørs swimmingpoolområde med liggestole og parasoller, hvor du kan slappe af og nyde solen. Der er også et fitnesscenter, samt en spa med forskellige afslappende behandlinger og massager.
Selve hotellet ligger kun 3,6 km fra lufthavnen.

Der er muligt at booke et eneværelse eller dele et dobbeltværelse med en veninde, ven eller partner.

Pris:

Pris pr. person i delt superior dobbeltværelse: kr. 10.499
Depositum på 1.800 kr. Restbeløb betales senest 60 dage før afrejse.

Tillæg for dobbeltværelse til enebrug med havudsigt pr. person: 3.400 kr.

Læs mere om yogarejser til Azorerne og book din næste yogarejse her

Jeg glæder mig til at se dig!

Namaste!

Eva Wessel
wesseyoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger