1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bevidsthedsrejsen - Dit Bevidste Sind - 8. juni - 15. juni 2025

Arrangør:Bettina Werge / Den Blå Delfin
Placering:Petra, Lesbos, Grækenland
Fra:8/6/2025 kl. 07:00
Til:15/6/2025 kl. 12:15
Antal visninger:96

Bevidsthedsrejsen - Dit Bevidste Sind er en unik rejse mod nærvær, indre opmærksomhed og egenomsorg.

Denne rejse er skabt til dig, der bevidst ønsker at ændre retning i livet, måske efter en udfordrende periode. At arbejde med og give slip på udfordringer kræver mod, men på denne rejse får du støtte til at tage dine næste skridt. Sammen går vi vejen.  Du oplader batterierne, ilter kroppen og styrker sanserne, med troen på, at du kan blive en gladere version af dig selv.

Bevidsthedsrejsen er også til dig, der ønsker at arbejde med dig selv på en ny, åben og nysgerrig måde. Du får redskaber til at flytte din bevidsthed til et sted, hvor dine handlinger er mere bevidste. Vi arbejder med meditation, åndedrætsøvelser og nærværs øvelser for at stilne sindet og skabe plads til væren. Du får flere redskaber til at stilne dit sind, og give slip på ”abehjernen”. Den del af dig som kan skabe tvivl, usikkerhed og tankemylder. Du vil erfare, hvordan det føles at stå ved dig selv og se dig selv i din reneste form, i dit eget lys.

Midt på ugen går vi i retning af et lille kloster, hvorfra vi indleder vores Stilheds Retreate. Her arbejder du med det mentale, og du får din personlige session med mig, tilpasset dine behov. Ugen byder på forkælelse af krop, sind og sjæl med varme kilder, klostre og oplevelser i gamle kirker som Maria Kirken i Petra. Sammen udforsker vi emner som spiritualitet, guddommelig væren, energi, svingninger og frekvenser og det, at være Særlig Sensitiv.

Tag med på din personlige Bevidsthedsrejse og styrk dit bevidste sind. Sammen går vi mod dybere forståelse og indre balance.

Vi starter dagen med ”Pil-Yoga-Gym” i vandkanten og mærker hvordan kroppen vækkes til live af de blide stræk og solens varme stråler, og vi sanser hvordan bølgernes blide vuggen og vores morgenmeditation skaber harmoni i både krop og sind.​Efter morgenmaden starter vi på dagens program om Bevidsthedsrejsen, ”Dit Bevidste Sind”, eller vi tager på vandretur, cykeltur til de varme kilder, Sejltur til Kaninøen eller Skala Sikaminias. Du vil opleve hvordan naturen prikker til dig og ligesom suger dig til sig i en spiral af dyb nydelse og salighed. Du kommer tættere på hvem du i virkeligheden er!

Du kommer til at udforske og aktivere dine fem sanser, og åben op for den sjette, syvende og ottende sans.På vores Stilheds Retreate er du alene, men sammen med os andre. Du skal være indstillet på at pc, telefon og andre stimuli ”lægges på hylden” til vi igen træder ud af stilheden, efter ca.1,5 døgn. 

Læs mere eller tilmeld dig hér


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger