1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bevidsthedsrejsen Din Bevidste Krop 1. juni - 8. juni 2025

Arrangør:Bettina Werge / Den Blå Delfin
Placering:Petra, Lesbos, Grækenland
Fra:1/6/2025 kl. 07:00
Til:8/6/2025 kl. 12:15
Antal visninger:85

I denne uge arbejder vi på at forbedre vores forståelse af Kroppen - Find dit nye Fundament

For mange mennesker, er kroppen blot det hylster, som vi bor i, og hvad kan være mere forkert?

Alt hvad vi arbejder med i denne uge vil bringe dig i dybere kontakt med din krop og dit sind, og du kommer til at lære øvelser som kan hjælpe dig til mindre stress, færre smerter og mere nærvær i din dagligdag. Du kommer tæt på dig selv, og lærer at mærke og opleve din krop på en respektful måde. Således vil dine velkendte gener gradvist ændre sig til et niveau hvor de kræver mindre fokus. Det betyder at du får plads til mere af det, som du ønsker dig i din hverdag.

Hver dag arbejder din krop hårdt for at hjælpe dig i dit liv, og ved at lytte, når den ønsker din opmærksomhed, bliver I det smukkeste makkerpar! 

På denne rejse får du:

Masser af daglig motion - Pil-Yoga-Gym (et mix af pilates-yoga og gymnastik) - Vandreture i bjergene - Vekselbadning i vame kilder og koldt havvand - og du får din Wellness behandling af mig.

Du får 7 dage med masser af oplevelser og tid til fordybelse.

Vi skal arbejde med din fysiske krop, så du lærer at se, hvordan en spændt krop føles og ser ud. Du vil opdage, hvordan dit travle liv og dit mentale sind påvirker kroppen og kan gøre den træt og uvirksom. I løbet af ugen oplever du på egen krop, hvad der skal til, for at ændre dette. Du lærer at lytte og forstå hvornår din krop ønsker opmærksomhed, forstå hvad den fortæller dig og hvad du selv kan gøre, for at komme til at bo i en gladere krop!

Vi gennemgår visdom fra både traditionel kinesisk medicin og fra den vestlige medicin, som Du kan bruge til at styrke din krop. Tag skeen i egen hånd og med et kærligt puf i den rigtige retning, kan du være med til at skabe en bedre og mere livskraftig hverdag. 

Læs mere eller tilmeld dig hér


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger