1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Solferie med dynamisk og meditativ yoga i idylliske Molivos på Lesbos, Grækenland | 6. - 13 oktober 2024

Arrangør:MUNONNE - Katrine Ingelhardt
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:6/10/2024 kl. 11:00
Til:13/10/2024 kl. 14:30
Antal visninger:104

I den charmerende by Molivos på Lesbos har du mulighed for at kombinere solferie
med dynamisk og meditativ yoga. Træk stikket ud og lad solen, varmen, havet, de fredfyldte omgivelser og yogaen tage dig med på en rejse mod kropslig frihed, styrke og indre ro. Den ideelle ferie, for dig som har brug for at komme helt ned i gear, gøre noget godt for dig selv og vende tilbage til din hverdag med fornyet energi og overskud!

Morgen og eftermiddag mødes vi til undervisning i den naturligt afkølede yogasal i udkanten af byen tæt på stranden.  Vi skal fordybe os i den vidunderlige yoga stil Triyoga som bedst kan beskrives som “meditation i bevægelse”. Når vi ikke laver yoga, er tiden din! Du kan nyde stranden og den hyggelige stemning i byen eller tage på udflugt til de hemmelige badebugte eller de berømte varme kilder.

Måske rejser du med din familie eller en ven og vil nyde tiden med dem. Aftenerne kan fordrives på en af de vidunderlige familiedrevne restauranter, hvor du kan lade tiden gå i stå og nyde græsk gourmet til yderst rimelige priser. Der er lagt op til frivillig fællesspisning den sidste dag, men resten af ugen styrer du selv balancen mellem socialt samvær og alenetid. Gør endelig plads til ro og lad effekten af træningen absorberes i både krop og sind. 
 
Om byen:
Molivos er en charmerende perle, der emmer af atmosfære med sine hyggelige stenhuse, små butikker og gode restauranter med absolut rimelige priser. Snævre brolagte gader snor sig fra den højtliggende middelalderborg ned til vandet med den lille havn og den lokale strand. Lige uden for byen findes sandstrande, hemmelige badebugter med rullesten og varme helsebringende kilder. Et varmt kærlighedsforhold mellem de gæstfrie grækere og de mange yoga og selvudviklingskursister, som området tiltrækker, præger byen. Det gør det næsten umuligt ikke at forelske sig i Molivios, og det er da også snarere reglen end undtagelsen, at folk vender tilbage år efter år. ​ Du kan læse mere om Molivios på www.molivios.net 
 
Program:      
Fem dages undervisning i tempererede lokaler centralt placeret i byen.
 
Alle dage kl. 9-11 og 17-18:30
Minus torsdag, som er hviledag og søndag, som er afrejsedag.
Obs! Træningstider kan variere.

Om yogaen:
Undervisningen tager udgangspunkt i Triyoga - en dynamisk og dybtvirkende yogapraksis der bedst beskrives som “meditation i bevægelse”. En blanding af dynamisk flow, styrkende asanas og dybe stræk. Alt sammen med fokus på det meditative nærvær i din praksis. Du lærer at bevæge dig fokuseret, ind og ud af stillingerne i takt med din vejrtrækning. Med underviserens vægt på alignments og hands-on teknikker, træner du din kropsbevidsthed og får hjælp til at justere stillingerne, så du oplever større frihed i din praksis og undgår overbelastning og skader. Den fysiske del af din praksis afsluttes altid med en guidet afspænding (savasana), åndedrætsteknikker (pranayama) og meditation.
 
Katrines undervisning bærer præg af et dybt engagement og evnen til at skabe et tillidsfuldt rum båret af ro og nærvær. Med et indgående kendskab til kroppen som helhed og et skarpt øje for de finere energier og detaljer, forstår hun at hjælpe sine elever et lag dybere i deres yogapraksis og til nye kropslige aha-oplevelser. Katrine er uddannet Triyogalærer tilbage i 2010 og har efterfølgende deltaget i et væld af kurser og overbygninger både inden for Triyoga og andre stilarter. Hun underviser pt. i Senses Yoga og Sofiebadet i Kbh samt laver egne workshops og kurser. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger