1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sensommer retreat til din vitalitet

Arrangør:Kristine Marie Rost, Yinpower
Placering:Samsø
Fra:22/8/2024 kl. 14:00
Til:25/8/2024 kl. 11:00
Antal visninger:74

Samsø // Hvile, plads og vitalitet 3i1 sensommer Et originalt yin yoga treat med fokus på dine hofter, dit bækken, dit underliv og dit fundament uden der gås på kompromis resten af din krop. Yinpower skaber sammenhæng fra top til tå og styrker dig som helhed indefra og ud. Du kommer hjem med en stor dosis naturlig glød og vitalitet. Det bliver helt ind til benet og rundt om kernens du kan mærke du er i live. Mærke du er i live fyldt med ro i sjælen. 

Mellem-rummet lægger rum, hvile og ro til. Kristine holder dig verbalt og nærværende i hånden igennem tiden på yogamåtten. Og ja hun er der også i din pause til en gåtur eller under fire øjne på dit værelse, hvis du har brug for at vende noget omkring det du kan opleve undervejs eller efter med træningen. 

Med udgangspunkt i at kroppen på naturligvis er skabt til at hele, vil du på dette ophold opleve din krop blive stærkere, lettere og mere bevægelig. Med tid til den enkelte, vil du opleve fornyet plads i kroppen, når vævet blødes op i forening med din egen vejrtrækning. Øvelse efter øvelse øger du din kropsbevidsthed og tilstedeværelse i nuet. 

 

 https://yinpower.dk/samsoe-hvile-plads-og-vitalitet-3i1-sensommer/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger