1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

EVENT - ANSIGT, KROP OG ÅNDEDRÆTTET 5. MAJ

Arrangør:Modpol-Pilates
Placering:Roskilde
Fra:5/5/2024 kl. 09:30
Til:5/5/2024 kl. 12:30
Antal visninger:82
EVENT - ANSIGT, KROP & ÅNDEDRÆTTET
Gør dig klar til foråret med denne selvkærlige søndagsevent, hvor du alene har fokus på DIG-tid og velvære.

SØNDAG DEN 5. MAJ KL. 09:30 – 12.30
Giv dig selv et pusterum i 3 timer med
• Åndedrætsøvelser
• Ansigtsmassage
• Ansigtsyoga
• Lymfedrænage for ansigt og kroppen
• Yin pulseringer
• Yin Yoga stræk
• Æteriske olier
• ...overraskelser og en goodiebag

Lav dit eget lille ansigtsløft guidet af Grace Kindall. Du bliver præsenteret for diverse yogaøvelser, lækker massage og udrensende lymfedrænage for ansigtet. Det hele har en sammenhængende kraft, og handler om løft og træning af din ansigtsmuskulatur. Vi åbner op for blodgennemstrømningen, hvilket giver en mere levende glød og bedre udstråling.
Liselotte guider åndedrætsøvelser, lymfedrænage for kroppen og rolige, frigørende og udrensende Yoga stillinger, som foregår siddende eller liggende.
De sidste ca. 20 minutter slutter vi med hygge og lidt at drikke og frugt.

HVEM ER VI
Du bydes velkommen af Grace Kindall, som til dagligt er selvstændig coach og behandler fra egne lokaler i Roskilde og Liselotte Müller, indehaver af Modpol Pilates og Yoga i Roskilde.
Grace er uddannet, og har taget adskillige kurser i japansk lifting hos Kirsten Bøje Larsen, bindevævsmassage hos den kendte cremeproducent Karmameju, ansigtsyoga og kranio sakral terapi, hos forskellige danske udøvere, som løbende er bygget på, igennem de sidste små 20 år. Hendes supplerende coaching uddannelser, er taget hos Københavns erhvervs akademi KEA og hos den meget anerkendte Bjarne Toftegård - Forebyg stress.

Liselotte er Yin Yoga uddannet hos Trine Hedegaard – en af Danmarks bedste Yin Yoga lærere. Liselotte har efterhånden undervist mange timer i både Yin Yoga og Restorativ Yoga og har derudover holdt flere events og retreats med fokus på åndedrættet og Yin Yoga. Liselotte underviser ud fra den overbevisning af kroppen bestemmer. Derfor benytter hun ofte hands-on assistance, så du bliver hjulpet dybere i den stilling din krop tillader. Ved hands-on guidance får du måske opmærksomhed på områder i din krop, som kan udvide hele din oplevelse af din yogapraksis.

ALLE KAN DELTAGE
Eventen er for alle - også dig, der er helt ny indenfor Ansigts- og Yin Yoga. Det er ikke svært at være med, hvis du kan lide at slappe af og give dig selv den ultimative forkælelse i gave.

TILMELDING & PRIS
Du tilmelder dig via dette link https://modpol-pilates.halbooking.dk?hold=16193

Pris: 450 kr.
Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. Giv gerne besked på info@modpol-pilates.dk, hvis du giver din plads væk.


TID OG STED
Søndag den 5. maj kl. 09:30 – 12:30
Studio 51, Himmelev Bygade 41, 4000 Roskilde

ANMELDELSER FRA KLIENTER HOS GRACE KINDALL
Bedste ansigtsbehandling nogensinde!
Jeg oplevede straks, at Grace besidder noget helt særligt med sine hænder, allerede under første behandling. Jeg elsker hvordan Grace kombinerer elementer fra Kranio sakral terapi, japansk lifting og dybdegående bindevævsmassage på en fantastisk måde. Alt dette krydres med nogle lækre produkter. En unik og helhedsorienteret oplevelse
/Charlot

Ren selvforkælelse, skøn behandling, nærværende atmosfære. Et besøg ved Grace kan varmt anbefales.
/Anne Mette

Vil bare sige at behandlingen i går, har haft en rigtig god effekt i dag. Det føles som om mit ansigt er mindre spændt i dag og virker mere ”åbent”
/Karina

ANMELDELSER FRA DELTAGERE PÅ YIN YOGA RETREAT HOS MODPOL PILATES OG YOGA
Nogle af deltagerne på Møn Yin Yoga retreat sendte følgende fine refleksioner:

“Det var en fantastisk weekend. Liselotte er den bedste instruktør og hun guider på en så behagelig måde, så man ”bliver i rummet”. Jeg glæder mig til næste gang…” – Caroline

“Virkelig kompetent og behagelig undervisning – programmet var godt tilrettelagt og vi kom igennem mange kendte og nye øvelser + åndedræt. Også dejligt med ekstra viden og gode råd undervejs – og de lækre dufte/æteriske olier”.

“Jeg havde håbet på en udvidet udgave af det fantastiske treat, jeg får hver torsdag til yin-yoga i Modpol, og det fik jeg på alle måder. Liselotte er så dedikeret og dygtig en guide, og samtidig rolig og sikker, så man føler der er styr på det, der foregår. Og der er altid hjælp at hente, forskellige muligheder, man kan vælge, og så er Liselotte tilpas ”nørdet” omkring sin undervisning, som altid gør mig klogere på en masse ting, om det så er kinesisk medicin, chakraer eller hvad der sker i min krop og hvorfor under øvelserne.” – Irene

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger