1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterfødselsyoga

Arrangør:
Placering:Odense C
Fra:3/5/2024 kl. 11:00
Til:3/5/2024 kl. 12:10
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:80

Efterfødselstræning for dig, der lige har født eller for dig, der stadig ikke er kommet i gang med træningen siden du har født. På denne klasse inviteres du til igen at mærke kroppen efter en graviditet.

Vi skal lave efterfødselstræning og efterfødselsyoga med særligt fokus på at skabe kontakt til bækkenbunden og bækkenbundens samarbejdspartnere; åndedrætsmusklen, den tværgående mavemuskel og ballerne. Og så skal vi strække, styrke og afspænde omkring øvre ryg, nakke og skuldre. Vi tonser ikke derudaf, men bevæger os i et roligt tempo med tid til at mærke kroppen. Formålet er ikke at få kroppen tilbage i en fart, men snarere at lære din 'nye' efterfødselskroppen at kende. Undervisningen vil også indeholde viden om bækkenbund, delte mavemuskler, åndedræt mv.

Din baby er meget velkommen på timen (også når den græder), og der er også god mulighed for at din baby kan sove trygt i vognen ved siden af yogasalen i den aflåste gård. Du kan i de fleste tilfælde være med få uger efter du har født. Du behøver ikke have kendskab til yoga i forvejen for at kunne være med.

Forløb af 8 gange, fredage kl. 11.00 - 12.10. 
Pris 750 kr. 

Se mere og book via www.yogagaarden.net


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger