1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

VITAL Festival på Langeland | 19. - 23. juni 2024

Arrangør:MUNONNE - Adamas Center - Sukkerfabrikken
Placering:Tranekær, Langeland, Danmark
Fra:19/6/2024 kl. 13:00
Til:23/6/2024 kl. 18:00
Antal visninger:65

Oplev Yoga og Dans på VITAL Festivalen
Træd ind i en verden af indre harmoni og bevægelse på VITAL Festivalen, hvor yoga og dans mødes i en smeltedigel af energi og fordybelse. Start din dag med en forfriskende yogatime ved solopgangen, og lad dig føre gennem bevægelsens rige i spændende danseworkshops. Med en blanding af meditative øvelser, energigivende yoga og ekspressive dansesessioner vil du opdage en ny dimension af selvudtryk og forbindelse. Grib chancen for at udforske din krop, styrke dit sind og genoplive din ånd på dette inspirerende retreat.
 
Oplev et mangfoldigt program, der omfatter yoga, fordybende danseworkshops, meditation i naturen og berigende fællesskabsritualer. Dyk ned i en verden af selvudvikling og transformation, og lad dig inspirere af dygtige undervisere og passionerede deltagere.
 
Indkvarter dig i historiske bygninger omgivet af rolige omgivelser, hvor du kan slappe af og fordybe dig i din praksis. Udforsk også Tranekær, en historisk slotsby med kunst, natur og kultur lige ved døren. Med kun 2 km til vandet og sauna på Sukkerfabrikken, er der også rig mulighed for forfriskende og afslappende aktiviteter.
 
Vælg mellem en række workshops og aktiviteter, der passer til dine interesser og behov. Uanset om du er nybegynder eller erfaren praktiserende, vil du finde noget, der inspirerer dig og styrker din forbindelse til dig selv og andre.
 
Dyk ned i en oplevelse af forvandling, vækst og forbindelse på VITAL Festivalen.

VITAL Festivalen henvender sig til alle over 18 år, der søger personlig vækst, indre balance og en dybere forbindelse til sig selv og andre. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for spirituel praksis, vil du finde et inkluderende og støttende miljø på VITAL Festivalen, hvor du kan udforske, lære og vokse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger