1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie Sydfrankrig på stranden

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Sydfrankrig Middelhavet
Fra:15/9/2024 kl. 00:00
Til:21/9/2024 kl. 00:00
Antal visninger:2001

YOGAREJSE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE 

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og de smukke omgivelser ved Middelhavet. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro - og vi er udenfor i det skønne vejr både til yoga og på vandreture.

TRÆNING OG MINDFULNESS
Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

SYDFRANKRIG & MIDDELHAVET
Beliggenheden lige ved Middelhavet gør, at vi kan nyde yoga på stranden. Efter morgenyoga kan du nyde en svømmetur på den flottest sandstrand, mens solen varmer din krop. Sydfrankrig er smuk, grøn og frodig omkranset af azurblåt vand, så det er helse for krop og sjæl med udendørstræning i september, hvor temperaturen cirka er 25 grader og havet ligeså. 

På yogarejserne vil der være rig mulighed at udforske flere af de smukke kystbyer langs Middelhavet enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture og udflugter med gruppen. 

Afrejse 6 dage i september 2024. Vil du sikre dig en plads, så skriv dig på ventelisten, da yogarejserne til Sydens sol har været udsolgt de sidste 7 år.

VENTELISTE:  

https://meresundhed.dk/p/yogarejse-forhaandstilmeld/

 

UNDERVISER
Helle Lyngsgaard Johansen er ejer af Mere Sundhed og er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.

 

LÆS MERE OM YOGAREJSER MED MERE SUNDHED: 

https://meresundhed.dk/yogarejse/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger