1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie i Grækenland

Arrangør:Blå Himmel YOGA
Placering:Molyvos, Lesbos
Fra:26/6/2016 kl. 00:00
Til:3/7/2016 kl. 00:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:642

En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos.

Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme, og giv dig selv en uge til at ånde nuet ind og mærke livsglæden boble. På yogaferie kan du gå virkelig i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan medføre.

Vi starter dagen med guidet Meditation efterfulgt af en langsom variant af Vinyasa Yoga, hvor bevægelserne er kædet sammen i et flow, der varmer, styrker og smidiggør hele kroppen. Niveauet tilpasses den enkelte deltager og begyndere som øvede er velkomne. 

Tidligt på aftenen laver vi Hatha-yoga med fokus på tilstedeværelse, åndedræt, at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Vi slutter af med Meditation og Afspænding. Hver dag har et tema, hentet fra yogafilosofien, og vi arbejder med tankerne bag yoga i forhold til en almindelig hverdag og som et led i en personlig udviklingsproces.

Midt på dagen er der mulighed for at gå på stranden, vandre i naturen, stirre ud over det ægæiske hav, eller nyde nuet i poolen hjemme på yogahotellet Milelja. En eftermiddag er fri, så man kan tage på en længere tur, hvis man har lyst, istedet laver vi meditativ yoga i stearinlysenes skær om aftenen.

Det er femte år i træk at jeg afholder retreat på Milelja - detr er bare perfekt. Milelja Guest House er et lækkert og hyggeligt hotel der specialiserer sig i yoga-kurser. Vi har hele stedet for os selv, der er ikke andre gæster, kun fred og ro. Der er enkelt- og dobbeltværelser, klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa, god massage, en overdådig morgenmadsbuffet og fantastiske omgivelser. Den smukke Yoga-sal er rund og med udsigt over bjergene og den lille middelalderby Molyvos, se www.milelja.com 

Stranden nær Milelja er et af mine yndlingssteder på denne jord: der er helt fredeligt, 10 m. mellem liggestolene, ikke andet end vand, himmel, horisont og lyden af bølgerne. Molyvos er en hyggelig havneby på Lesbos' nordøstlige spids, med udsigt til Tyrkiet. Alle husene er bygget i natursten og byen slanger sig op af bjerget, med små stejle gader på kryds og tværs. Byen er fredet, hvilket vil sige at det ikke lovligt at bygge i moderne materialer, så der er ingen store hoteller eller discoteker. Molyvos  har i gennem mange år været et yndet rejsemål for yogaentusiaster på grund af den smukke natur, de hyggelige små cafeer og tavernaer og den varme stemning.

 

Yogaferie information

Ankomst: Søndag d. 26. juni 
Afgang: Søndag d. 3. juli
Underviser: Sisse Siegumfeldt
Undervisningssprog: Dansk, eller Engelsk hvis der er behov
Pladser tilbage: ca. 20

 

Tilmelding
For mere info: info@blaahimmelyoga.dk

Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 1000,-  kr. til reg. 2105 konto. 6885741426

Depositum refunderes ikke ved afmelding fra deltagerens side. Restbetalingen sker d. 1. maj, ved afmelding herefter tilbagebetales beløbet ikke, medmindre pladsen tages af en fra ventelisten.

Priser

Undervisning, ca. 25 t. EARLY BIRD SPECIAL, før 1/3-16 2000,-

NORMALPRIS (EFTER 1/3 -16) 2500,-

Hertil flybillet, som man booker selv, Spies har det eneste direkte fly, se:www.spies.dk Prisen svinger mellem ca. kr. 2600,- til 4100,- afhængig af hvornår du booker.

Hertil kommer logi på Milelja retreat Center, f.eks. et A værelse, enkelt:3600,-

Dvs. hvis du rejser alene, med direkte fly og enkeltværelse i Kat A, bliver det ca. 9000,- til 10.000,-. Denne pris includerer brunch hver dag og to gange aftensmad i løbet af ugen. Hvis du deler værelse, skifter fly undervejs, eller vælger værelse i Kat. B. bliver det billigere.

 

Logi på Milelja Guest House
Incl. stor, lækker morgenbuffet og to gange fælles aftensmad på Milelja, samt brug af alle faciliteter: pool, spabad osv. Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse. Vi er de eneste på Milelja, så der er et begrænset antal værelser i hver kategori.

Kategori A
Værelse med terrasse med delvis havudsigt og eget bad eller
Værelse med stor delt balkon, havudsigt og bad delt med andet rum
Dobbelt, pr. person:        2700,-
Enkelt:                                  3600,-

Kategori B

Lille værelse uden uden udsigt, med delt bad. / Stort værelse med eget bad og køkken, ligger i en sval underetage.
Dobbelt, pr. person:       2400,-
Enkelt:                                 3300,-

Kategori C 
23 m2 lejlighed med terrasse, bad og køkken. / Supercharmerende minihus med udsigt, køkken og bad.
Dobbelt, pr. person:        2900,-
Enkelt:                                  3900,-

Kategori D
40 m2 lejlighed med terrasse, bad og køkken
Triple, pr. person:            2600,-
Dobbelt, pr. person:         3200,-
Enkelt, pr. person:           4800,-

 

Flyrejse
Bookes selv, Spies har en direkte afgang søndag kl. ca. 7 som de fleste deltagere vælger.
Taxa fra Lufthavnen nær Mythilini til Molivos koster ca. 75 Euro - vi plejer at dele taxaer, eller booke en minibus.

Læs mere på: http://www.blaahimmelyoga.dk/grkenland1


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger